Έτσι «ανασταίνουν» το θρυλικό Toyota Land Cruiser (+video)

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε να υπάρχει μία ιδιαίτερη άνθηση εταιρειών που ασχολούνται με την αναβίωση παλαιών κλασσικών αυτοκινήτων. Και αυτό το πετυχαίνουν μέσα από την ανακατασκευή τους. Μία από αυτές είναι και η FJ Company η οποία έχει αφιερωθεί στην αναβίωση των θρυλικών Toyota Land Cruiser πρώτης γενιάς.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το τέλος των φρένων που ξέραμε

Το αειθαλές ιαπωνικό μοντέλο αποτελεί την επιτομή της απλότητας και της αποτελεσματικότητας και έχει πάρα πολλούς οπαδούς ανά τον κόσμο. Όμως, πλέον τα αυτοκίνητα αυτά σπανίζουν και ειδικά αυτά που είναι σε καλή κατάσταση. Και κάπου εδώ αναλαμβάνει η FJ Company, η οποία ανακατασκευάζει τα Toyota Land Cruiser FJ40 και FJ43, κάνοντας μάλιστα τα ιαπωνικά 4×4 πιο σύγχρονα, πιο ασφαλή και πιο ευκολοδήγητα. Αυτό το πετυχαίνει χρησιμοποιώντας μία σειρά εξαρτημάτων που είναι καινούργια και αφορούν από το μοτέρ, μέχρι το κιβώτιο και από το σύστημα ψύξης έως και την εξάτμιση, χωρίς πάντως όπως λέει η ίδια η εταιρεία να μεταβάλει την οδηγική εμπειρία του γνήσιου μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Κλάμα… Διαλύουν ολοκαίνουργιο Ford Focus RS (+video)

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε στο video πως η FJ Company ανασταίνει κυριολεκτικά τα Toyota Land Cruiser δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή! Όσον αφορά στο κόστος, αυτό ξεκινά από τα 75.000 ευρώ προκειμένου και εσείς να αποκτήσετε το δικό σας κλασσικό Toyota Land Cruiser σε κατάσταση καλύτερη και από καινούργιο… Για να πάρετε μια γεύση μπείτε εδώ και φτιάξτε το δικό σας FJ και δείτε πόσο κοστίζει.

Get it on Google Play Download on the App Store