Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα Skoda Scala RS;

Τουλάχιστον έτσι το φαντάζεται ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Νikita Aksyonov, γαργαλώντας για τα καλά τη φαντασία μας, παρουσιάζοντάς μας τις σκέψεις του για το μελλοντικό Skoda Scala RS.

Δείτε ακόμα: Το νέο Skoda Scala ανεβαίνει πολλά σκαλοπάτια

Πριν μια εβδομάδα η Skoda παρουσίασε το νέο Scala σε μια μεγαλοπρεπή παγκόσμια παρουσίαση στο Tel Aviv. Το νέο μικρομεσαίο της Skoda εισέρχεται στη δύσκολη μικρομεσαία κατηγορία έχοντας ως αντιπάλους τα Golf, Focus, Civic κ.α. Αυτό που είθισται στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι πως μερικά εκ των μοντέλων έχουν και την κορυφαία γρήγορη έκδοση τους. Αυτό φαίνεται είχε κατά νου ο σχεδιαστής Aksyonov, ο οποίος σχεδίασε μια μελλοντική έκδοση RS για το Scala, έχοντας σαφείς επιρροές από το Kodiaq RS.

Η ψηφιακή απεικόνιση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, παρουσιάζει το μελλοντικό Scala RS, να έχει μαύρο χρώμα στη γρίλια, αλλά και στις όμορφες ζάντες αλουμινίου. Για περισσότερη αγριάδα, έχουν αφαιρεθεί οι προβολείς ομίχλης από το κατώτερο σημείο του εμπρός προφυλακτήρα. Στο πλάι του αμαξώματος έχουν τοποθετηθεί τα γράμματα RS, ενώ για να τονιστεί ο πιο σπορ χαρακτήρας του μοντέλου, το καπό «φιλοξενεί» με μια μαύρη αγωνιστικού τύπου λωρίδα.

Διαβάστε επίσης: Η Skoda Octavia RS ήταν (και είναι) το πιο φθηνό οικογενειακό «γκάζι»

Σε ότι αφορά τον κινητήρα που θα κινεί την RS έκδοση του Scala, όλα είναι ρευστά, αλλά κάποιες μικρές διαρροές κάνουν λόγο για τον 2λιτρο TSI με την απόδοση να φτάνει έως και τους 220 ίππους!

 

Get it on Google Play Download on the App Store