Έτσι θα είναι η νέα BMW M4

To Concept 4, διάφορες ψηφιακές εικόνες και οι φόβοι πολλών τελικά επαληθεύονται από την ίδια τη BMW. Οι νέες M3/M4 και η Σειρά 4 θα διαθέτουν τις ιδιαίτερες σχεδιαστικά κάθετες γρίλιες. Και το Bimmerpost μας δείχνει πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμα: BMW M3 650 HP VS Toyota Supra 700 HP (+video)

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος του M Division, Markus Flasch, παραχώρησε συνέντευξη στο Motoring (όχι Best Motoring) και μίλησε για τις πολυαναμενόμενες M3/M4. Αφού επιβεβαίωσε πως θα είναι οι ισχυρότερες της Ιστορίας, με τις εκδόσεις Competition να ξεπερνούν τα 510 άλογα, ανέφερε πως θα παρουσιαστούν στα τέλη του 2020 και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021, έριξε την «βόμβα». Καταρχάς, επαλήθευσε τις φήμες πως η φωτογραφία που διέρρευσε πριν λίγες μέρες, όντως απεικόνιζε το πίσω μέρος της νέας M3. Κατόπιν, ήρθε το «σοκ»: η μορφή του Concept 4 και μια ακόμα διαρροή φωτογραφίας από το εργοστάσιο, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του Bimmerpost έρχεται να μας δώσει μια πολύ καλή ιδέα για το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε περίπου έναν χρόνο για να το δούμε επίσημα. Με βάση τον ρυθμό των διαρροών πάντως, κάτι μας λέει πως η αποκάλυψη θα γίνει πολύ νωρίτερα -έστω και ανεπίσημα.

Διαβάστε επίσης: Μεταχειρισμένη BMW M3 ή καινούργιο Lada στα ίδια λεφτά;

Ο Flasch είχε μερικές ακόμα πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες να μοιραστεί. Μέχρι πρόσφατα, η γενικότερη αίσθηση ήθελε τις νέες Μ να είναι αποκλειστικά τετρακίνητες -με πισωκίνητο προσανατολισμό- και με αυτόματο κιβώτιο. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος, όμως, έφερε χαμόγελο στους φαν των γρήγορων BMW, δηλώνοντας πως θα είναι διαθέσιμα τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, όσο και με αμιγώς πισωκίνητη διαρρύθμιση! Παράλληλα επικύρωσε την εξέλιξη των ανοιχτών εκδόσεων, αν και ποτέ δεν ετέθη ζήτημα συνέχισης της M4 Convertible.

Get it on Google Play Download on the App Store