Φανταστική Alfa Romeo GT Junior «τρέχει» στα όνειρά μας

H Alfa Romeo ετοιμάζει την διάδοχο της GTV, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με τη μορφή και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά. Μέχρι να παρουσιαστεί, οι Rishi Soman and Siddhant Jaokar μας δείχνουν πώς θα μπορούσε να είναι μια μελλοντική GT Junior, σε περίπτωση που οι Ιταλοί αποφασίσουν να πλαισιώσουν τη νέα GTV.

Δείτε ακόμα: Ο μεθυστικός ήχος της Alfa Giulia Sprint GT Veloce (+video)

Αντλεί έμπνευση και ονομασία από την αξεπέραστη GT 1300 Junior του 1965, με την ανάλογη προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα. Η εμφάνιση δανείζεται στοιχεία από τις Giulia και Tonale, διακρινόμενη για το αιχμηρό σχήμα και το έντονα σφηνοειδές εμπρός μέρος. Οι αναλογίες είναι κλασικές για σπορ μοντέλο, με μακρύ καπό, τραβηγμένη καμπίνα προς τα πίσω και αναλογικά κοντή ουρά. Η καμπίνα δε είναι τόσο πίσω, ώστε οι κολώνες βρίσκονται πάνω από τους πίσω τροχούς.

Διαβάστε επίσης: Alfa Romeo και Honda οι πιο έμπιστες μάρκες!

Το πίσω μέρος διακρίνεται για τις ακμές και την πρωτότυπη διαμόρφωση, παραπέμποντας στις δημιουργίες της καροσερί Zagato, που έχει προσφέρει μερικές από τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες σε συνεργασία με την Alfa Romeo – με αποκορύφωμα την SZ. Εν είδει πίσω φαναριών, υπάρχει μια ενιαία μπάρα με λυχνίες LED ενώ στο εσωτερικό διακρίνεται μια οθόνη για τον πίνακα οργάνων. Είπαμε, προσαρμογή στα σύγχρονα δεδομένα.

Get it on Google Play Download on the App Store