Η γέννηση ενός αυτοκινήτου από μολύβι και πηλό! (+videos)

Μπορεί να ακούγεται παράξενο στην εποχή της τεχνολογίας να χρησιμοποιείται το μολύβι, το χαρτί και ο πηλός, για την δημιουργία ενός αυτοκινήτου, φαίνεται όμως πως υπάρχουν μάρκες, όπως η BMW, που αρνούνται πεισματικά να τα εγκαταλείψουν. Και ο λόγος είναι πως, σύμφωνα με την BMW M τουλάχιστον, ένα μοντέλο πρέπει να περάσει από όλα τα στάδια και ειδικά ο πηλός σε κάνει να κατανοήσεις τις κανονικές διαστάσεις και να το αντιληφθείς στην πραγματική του διάσταση.

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota RAV4: Πότε και πως θα δείτε live την παρουσίασή…

Προκειμένου όμως να δούμε πως γεννιέται ένα αυτοκίνητο το κανάλι BMW M δημοσίευσε στο youtube, δύο videos που δείχνουν πως κάνει τα πρώτα του σχεδιαστικά βήματα ένα αυτοκίνητο, από το χαρτί και τον υπολογιστεί, μέχρι και τον πηλό όπου παίρνει την τελική μορφή του, στην πραγματική της διάσταση.

Διαβάστε επίσης: Οι μάρκες με τους πιο πιστούς αγοραστές

Αξίζει να τονίσουμε πως αυτά που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, είναι τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς που ετοίμασε η BMW M και θα ακολουθήσουν και άλλα στη συνέχεια, τα οποία θα αποκαλύψουν τα επόμενα στάδια δημιουργίας ενός αυτοκινήτου M (τα οποία φυσικά δεν διαφέρουν και από αυτήν που ακολουθούν τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας αλλά και μοντέλα άλλων εταιρειών).

Get it on Google Play Download on the App Store