Τι είπε γυναίκα με Ferrari για να γλιτώσει την κλήση…

Η μοίρα των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων είναι λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός νοικιάρικου βγάζουν «το άχτι τους», το επιστρέφουν, μετά ο επόμενος οδηγός κατά πάσα πιθανότητα κάνει το ίδιο και η ζωή συνεχίζεται.

Στον κόσμο των υπεραυτοκινήτων ισχύει η ίδια λογική, αλλά στο πολύ πιο κοστοβόρο. Τόσο από άποψης ενοικίου, όσο και από αυτή του προστίμου σε περίπτωση που η αστυνομία μεσολαβήσει και χαλάσει τη διασκέδαση. Είδαμε τις προάλλες τον «μερακλή» τουρίστα στο Ντουμπάι, που νοίκιασε Lamborghini και έκανε ρεκόρ κλήσεων σε 4 ώρες. Σήμερα μεταφερόμαστε στις Η.Π.Α. και την Άιοβα, με μια δυνατή εσάνς από Μαρανέλο.

Δείτε ακόμα: Honda Jazz έφαγε 127 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα

Τα ραντάρ της τοπικής αστυνομίας συνέλαβαν μια λευκή Ferrari 488 Spider να κινείται με 220 χλμ./ώρα, σε δρόμο όπου το όριο είναι τα 110. Η παράβαση μάλιστα έλαβε χώρα υπό βροχή, κάτι που πολλαπλασιάζει τον κίνδυνο-ειδικά όταν λάβουμε υπόψη πως ο twinturbo V8 των 3.8 λίτρων στέλνει 670 ίππους στους πίσω τροχούς. Και ενώ ο αστυνομικός που κατέβηκε από το περιπολικό για να βεβαιώσει το πρόστιμο περίμενε να δει κάποιον κακέκτυπο μιμητή του Sebastian Vettel, ήρθε αντιμέτωπος με μια γυναίκα. Η οποία δικαιολογήθηκε, ρίχνοντας το φταίξιμο στο αυτοκίνητο! Τι ισχυρίστηκε;

Διαβάστε επίσης: Ο ελληνικός δρόμος με τις περισσότερες κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα!

Πως το ιταλικό υπεραυτοκίνητο είναι πολύ σταθερό και ήσυχο, με αποτέλεσμα να μην συνειδητοποιήσει το πόσο γρήγορα πήγαινε. Για την ακρίβεια, η δράστις υποστήριξε πως νόμιζε ότι κινείτο με «μόλις» 160 χλμ./ώρα – που και πάλι είναι αρκετά περισσότερα από τα επιτρεπόμενα 110.

Get it on Google Play Download on the App Store