H Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του Vision RS Concept (+video)

Πριν από λίγες ημέρες η Skoda μας είχε παρουσιάσει το… όραμά της για το μέλλον των εκδόσεων RS με τα σκίτσα του Vision RS. Ένα πρωτότυπο που σκιαγραφεί τόσο την σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθηθεί μελλοντικά, όσο και το ενδεχόμενο παραγωγής ενός νέου χάτσμπακ στο εγγύς μέλλον.

Δείτε ακόμη: Νέα hi-tech Skoda Fabia i-con με 10.780 ευρώ

Αυτή τη φορά επιστρέφει στην επικαιρότητα με το πρώτο σκίτσο από το εσωτερικό του… οράματός της αλλά και σχετικό video. Σύμφωνα με την Skoda, έχει γίνει εκτενής χρήση ανθρακονημάτων καθώς και ανακυκλώσιμου πολυεστέρα στην καμπίνα. Όπως βλέπουμε στις εικόνες αλλά και στο video πιο κάτω, στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί μία οθόνη αφής, με την τσέχικη μάρκα να υπογραμμίζει πως είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας γυαλί. Όπως φαίνεται ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, ενώ οθόνη υπάρχει και για τον χειρισμό του κλιματισμού. Από την άλλη, ο επιλογέας ταχυτήτων λάμπει δια της απουσίας του…

Διαβάστε επίσης: Μοναδικό Skoda Karoq με τις ευλογίες του Πάπα (+video)

Θυμίζουμε πως το Skoda Vision RS concept θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, ενώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store