Η απίστευτη πινακίδα του νέου λεωφορείου της ΑΕΚ

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε η ΑΕΚ καθώς αντιμετωπίζει στο Ο.Α.Κ.Α. την Μπάγερν Μονάχου σε αγώνα για τους ομίλους του Champions League.

Δείτε ακόμη: Οι παίκτες του Ολυμπιακού «καρφώνουν» με Kia Sportage

Οι παίκτες της Ένωσης μάλιστα άρχισαν ήδη να χρησιμοποιούν το νέο πούλμαν, καθώς πήγαν για προπόνηση στο γήπεδο με αυτό, κάνοντας έτσι και την πρώτη επίσημη εμφάνισή του. Πρόκειται για λεωφορείο το οποίο η διοίκηση απέκτησε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και πλέον το έχει ντύσει στα χρώματά της.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που έδωσε η ΑΕΚ στη δημοσιότητα, μέσω των social media που διαχειρίζεται η Π.Α.Ε. το πούλμαν πλέον έχει ντυθεί με κίτρινο χρώμα, σε αντίθεση με το προηγούμενο στο οποίο κυριαρχούσε το μαύρο χρώμα και ο αετός. Το νέο πούλμαν στα πλάγια γράφει Αθλητική Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, έχει το σήμα της ομάδας και ελληνικές πόλεις της Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Διαβάστε επίσης: Ζάντες αλουμινίου ή σιδερένιες: Ποιες είναι πιο ανθεκτικές; (+video)

Όμως το καλύτερο από όλα είναι η πινακίδα κυκλοφορίας του πούλμαν της ομάδας, η οποία αναγράφει τα αρχικά της και το έτος ιδρύσεώς της: «ΑΕΚ – 1924». Έτσι, η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα με πινακίδα που έχει αριθμό κυκλοφορίας το όνομά της και το έτος ιδρύσεώς της! Ας ευχηθούμε να φέρει γούρι στην ελληνική ομάδα στον αποψινό αγώνα με τους Γερμανούς.

Get it on Google Play Download on the App Store