Η Lancia Delta Futurista συναντά τους προγόνους της (+video)

Η Lancia Delta Integrale είναι ένα αυτοκίνητο με πάρα πολλούς και φανατικούς θαυμαστές ανά την υφήλιο που διψάνε για μια νέα έκδοσή της. Και επειδή προφανώς η Lancia μέσα στην… ανυπαρξία που βιώνει δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξει κάτι ανάλογο, η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που αναβιώνει ή ανασταίνει αν θέλετε, το θρυλικό ιταλικό μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Lancia Delta «ουρλιάζουν» στα βουνά (+video)

Και όταν λέμε ιδιωτική πρωτοβουλία στη συγκεκριμένη περίπτωση, εννοούμε την εταιρεία Automobili Amos η οποία δημιούργησε τη Lancia Delta Futurista. Πρόκειται για ένα μοντέλο που σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία βασίζεται στην Delta Integrale 16v και είναι εξολοκλήρου αναβαθμισμένο, με αλουμινένιο αμάξωμα κατασκευασμένο στο χέρι και αρκετά σημεία κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.

Αναβαθμίσεις υπάρχουν στο μοτέρ (επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 330 ίππους), ενώ και η ανάρτηση του αυτοκινήτου θα έχει αλλαγές προκειμένου να το καταστήσει οδηγικά πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Όσον αφορά στο τίμημα… η Automobili Amos λέει πως εκτός από μία Lancia Delta Integrale 16v που θα πρέπει να θυσιαστεί ως δωρητής για να δημιουργηθεί επάνω της το αυτοκίνητο, θα πρέπει να πληρώσετε και 300.000 ευρώ για να έχετε αυτό το αυτοκίνητο. Ακόμη και αν τα έχετε όμως αυτά τα χρήματα, με μόλις 20 μονάδες που θα παραχθούν μπορεί και να μην προλάβετε.

Διαβάστε επίσης: Lancia Delta HF Integrale Edizione Finale για.. χάζεμα

Πιο κάτω μπορούμε να δούμε και το video το οποίο ετοίμασε το ιταλικό περιοδικό Quattro Ruote, στο οποίο φαίνεται η νέα Lancia Delta Futurista πλάι στους προγόνους της.

Get it on Google Play Download on the App Store