Η μοναδική Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio του Mille Miglia

Η Alfa Romeo δημιούργησε μια μοναδική Giulia Quadrifoglio σε χρυσή απόχρωση ώστε να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο την πολυετή παρουσία της στον ιστορικό αγώνα Mille Miglia!

O αγώνας των 1.000 μιλίων, είναι ένας ιστορικό γεγονός για τη μάρκα, εξ ου και η πλήρης στήριξή της σε αυτόν, όντας ο Automotive Global Partner, με την Giulia Quadrifoglio να είναι βαμμένη στο χρώμα Ochre, ένα χρώμα το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της Alfa Romeo.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Alfa Romeo Giulia 2.0 λτ. 280 hp Veloce Q4

Οι υποψήφιοι αγοραστές της Giulia Quadrifoglio να γνωρίζουν πως οι Ιταλοί δεν έχουν πρόθεση να φέρουν το συγκεκριμένο χρώμα στην παραγωγή, μιας και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εκκίνηση του αγώνα, όντας εμπνευσμένο από το χρώμα Brescia Bore, των μοντέλων της δεκαετίας του ’60. Να θυμίσουμε πως η Giulia Quadrifoglio, αποτελεί την κορυφαία έκδοση της Giulia, με τον 6κύλινδρο κινητήρα των 2.9 λτ., η ισχύς του οποίου ανέρχεται στους 510 ίππους, με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε 3,9 δλ.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Alfa Giulia QV «οργιάζει» στο δυναμόμετρο (+video)

Το φετινό αγώνα κέρδισε η 6C 1500 SS με οδηγό τον Moceri, ενώ στη δεύτερη θέση ήταν η 6C 1750 SS Zagato των Vesco-Guerini μετά από 1.794 χλμ. αγώνα, στον οποίο συμμετείχαν 430 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 44 ήταν ιστορικά Alfa Romeo.

Get it on Google Play Download on the App Store