Η νέα Alfa Romeo 8C θα έχει 700+ ίππους

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά με την παρουσίαση ή μη της επόμενης γενιάς της Alfa Romeo 8C. Παρόλα αυτά φαίνεται πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος της, καθώς οι Ιταλοί μοιάζουν διατεθειμένοι να της δώσουν και δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε ακόμη: Θα δούμε και Suzuki Jimny Cabrio;

Έτσι, οι φήμες θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πραγματικότητα, ειδικά μετά και από τις δηλώσεις που έκανε ο κύριος Tim Kuniskis, Διευθύνων Σύμβουλος της Maserati και της Alfa Romeo, με τις οποίες άφησε ξεκάθαρα ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίασής της μέσα στο 2021.

Η νέα Alfa Romeo 8C θα χρησιμοποιήσει τον V6 Biturbo κινητήρα που βρίσκεται κάτω από τα καπό των Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifogliο, ο οποίος όμως θα είναι κεντρικά τοποθετημένος. Μάλιστα, ειδικά για την περίσταση, θα αποδίδει 550+ ίππους. Μάλιστα θα διαθέτει και τεχνολογία Hy-Kers από την Magneti Marelli.

Διαβάστε επίσης: Με το Renault Kadjar στην Π. Επίδαυρο – Μέθανα – Πόρο (+video)

Αυτή η τεχνολογία θα προέρχεται από το σύστημα που είναι επί του παρόντος εγκατεστημένο στη Ferrari LaFerrari και εγγυάται περαιτέρω αύξηση ιπποδύναμης, η συνδυαστική ισχύς της οποίας θα ξεπερνά ενδεχομένως, ακόμη και τα 700 άλογα. Χαρακτηριστικά που βάζουν ξεκάθαρα την επόμενη Alfa Romeo 8C στην κατηγορία των Hypercars.

Get it on Google Play Download on the App Store