Honda Integra καταστράφηκε σε καταδίωξη

Ένα Honda Integra, (Acura για την αγορά των Η.Π.Α.) καταστράφηκε ολοσχερώς, έπειτα από καταδίωξη. Το σπορ αυτοκίνητο εκλάπη τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου από ένα βενζινάδικο.

Δείτε ακόμα: Honda Integra Type R πουλήθηκε 82.000 δολάρια!

Ο κλέφτης του Integra έγινε αντιληπτός από την αστυνομία κι ακολούθησε ένα έντονο κυνηγητό στον αυτοκινητόδρομο του Oregon. Όπως πόσταρε και στον προσωπικό του λογαριασμό ο άτυχος ιδιοκτήτης του λευκού Integra, η καταδίωξη κράτησε αρκετές ώρες. Το ιαπωνικό μοντέλο έπιασε αρκετά υψηλές ταχύτητες και μόνο τα καρφιά κατά μήκος του δρόμου το σταμάτησαν. Τα σκασμένα ελαστικά είχαν ως επακόλουθο το αυτοκίνητο να φέρει αρκετές τούμπες και να καταστραφεί ολοσχερώς. Όπως δήλωσαν και οι αστυνομικοί το βελτιωμένο Integra τους δυσκόλεψε πάρα πολύ, μιας και η επιτάχυνση του ήταν συνεχής και έντονη.

Διαβάστε επίσης: Honda Integra Type R «γαζώνει» με 9.000 σ.α.λ. στην autobahn (+video)

Η καταδίωξη διεκόπη τρεις φορές λόγω της εξαιρετικά ριψοκίνδυνης οδήγησης του κλέφτη, καθώς έβαζε σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς. Τότε αποφάσισαν να βάλουν τα καρφιά, των οποίων τις συνέπειες βλέπετε στις φωτογραφίες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ξέφρενης πορείας του μετά το σκάσιμο των ελαστικών, το Integra χτύπησε το pick up μιας κυρίας, τραυματίζοντάς την.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Integra, είχε δαπανήσει περισσότερα από 15.000 δολάρια για την βελτίωσή του. Ο ίδιος μάλιστα είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων τον κλέφτη και να πάρει όποια αποζημίωση μπορεί. Όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες το εμπρός μέρος του Integra λείπει σχεδόν, αφήνοντας εκτεθειμένο τον ισχυρό κινητήρα του, B18C1.

Δείτε ακόμη: Τουρκικό Honda Civic Type R δεν «περνάει» κέρμα

Get it on Google Play Download on the App Store