Κορυφαία ευρωπαϊκή έκθεση αυτοκινήτου μετράει απουσίες

Φαίνεται πως η εποχή που οι εκθέσεις αυτοκινήτου αποτελούσαν το θέμα συζήτησης όλης της χρονιάς και οι εταιρείες αυτοκινήτου προετοιμάζονταν για αυτές καιρό πριν, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Αυτό αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο η στάση κορυφαίων Ευρωπαίων κατασκευαστών, απέναντι στην επερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη: Η Toyota ετοιμάζεται για μάχη ζωής ή θανάτου

Συγκεκριμένα, η VW ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει το «παρών» στην έκθεση της γαλλικής πρωτεύουσας, καθώς όπως λέει η ίδια «επανεξετάζει τη συμμετοχή της στις Διεθνείς εκθέσεις Αυτοκινήτου». Μάλιστα ισχυρίζεται πως αντί να έχει το δικό της περίπτερο, θα διοργανώσει διάφορα event σε δρόμους στο Παρίσι, εκτός έκθεσης, καθώς θεωρεί πως θα της κοστίσει λιγότερο κάτι τέτοιο και θα έχει και καλύτερη απήχηση στο κοινό. Η απόφαση της γαλλικής μάρκας αφορά μόνο την ίδια και όχι τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: Πατάνε και άλλο γκάζι τα αυτοκίνητα βενζίνης

Παρόλα αυτά εμείς οφείλουμε να υπενθυμίσουμε πως η φετινή έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι θα είναι σημαντικά αποδυναμωμένη, καθώς εκτός από την VW θα απουσιάζουν οι Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru και Volvo, ενώ ο όμιλος Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα είναι παρών ή όχι.

Get it on Google Play Download on the App Store