Λάθος προϊόντα, σε λάθος dealer!

Είναι γεγονός πως οι έμποροι ναρκωτικών έχουν αστείρευτη φαντασία σε ότι αφορά τους τρόπους μεταφοράς των παράνομων προϊόντων τους. Ωστόσο όσο καλά κι αν έχουν προνοήσει όλα τα πιθανά σενάρια για τη μεταφορά, πάντα μπορεί να τύχει η στραβή. Όπως η αποστολή μεγάλης ποσότητας μεθαμφεταμίνης από το Μεξικό, η οποία κατέληξε σε 13 διαφορετικούς αντιπροσώπους Ford στον Καναδά.

Δείτε ακόμη: Τα «σήκωσε» όλα η αστυνομία του Μόντε Κάρλο (+videos)

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της τοπικής αστυνομίας, οι εργαζόμενοι στις αντιπροσωπείες που ήταν επιφορτισμένοι με την επιθεώρηση των ελαστικών διαπίστωσαν ότι αρκετά Ford Fusion φορούσαν ελαστικά εκτός προδιαγραφών Ford και αυτό τους κίνησε την περιέργεια και υλοποίησαν πιο ενδελεχή έλεγχο. Ξεμοντάροντας λοιπόν τα ελαστικά βρήκαν μέσα τους τα πακέτα μεθαμφεταμίνης και τότε κάλεσαν τις αρχές. Συνολικά 9 από τα 14 Fusion που έφτασαν στον Καναδά ήταν φορτωμένα με ναρκωτικά!

Διαβάστε επίσης: Κατάσχεση 12 supercars λόγω αυτοσχέδιων αγώνων!

Έπειτα από τη συγκεκριμένη ανακάλυψη οι αστυνομικές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν ακόμα ένα φορτίο λίγο πριν μπει στη χώρα, συνολικού βάρους 180 κιλών. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, η συνολική αξία του εμπορεύματος που κατασχέθηκε άγγιζε τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Το τι έχει συμβεί σε αυτόν που έκανε το λάθος ειλικρινά δεν θέλουμε να ξέρουμε!

Get it on Google Play Download on the App Store