Τα «σήκωσε» όλα η αστυνομία του Μόντε Κάρλο (+videos)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μόντε Κάρλο πραγματοποιήθηκε το event Top Marques, ένα σαλόνι πολυτελών αυτοκινήτων που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες λάτρεις των πολυτελών μοντέλων.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο συνδυασμός supercars και της διάσημης διαδρομής της Formula 1, βγάζει τον «αγωνιστικό» εαυτό των κατόχων, κάτι που η τοπική αστυνομία δεν το επιτρέπει και θέλησε να βάλει ένα φρένο στους πλούσιους… «κάγκουρες».

Δείτε ακόμη: Εκατοντάδες supercars σαπίζουν στο Dubai! (+ video)

Για την περίσταση, εφαρμόστηκε ένα επιπλέον μέτρο, πέρα από το χρηματικό πρόστιμο των 1.000 ευρώ, ποσό που σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες τέτοιων μοντέλων. Το μέτρο αυτό ήταν η κατάσχεση του αυτοκινήτου για 120 ώρες ή διαφορετικά 5 μέρες, κάτι που σίγουρα τους πόνεσε. Μερικοί όμως «έχασαν» για αρκετά περίεργους λόγους τα αυτοκίνητά τους. Όπως ο κάτοχος μιας Aventador.

Διαβάστε επίσης: Προς οδηγούς supercars: Προσοχή στα υπόγεια parking!

Το παράδοξο της υπόθεσης ήταν πως στον κάτοχο της Lambo η αιτία κατάσχεσης ήταν το αρκετά θορυβώδες σύστημα εξαγωγής, το οποίο είναι έτσι από το εργοστάσιο, με τον V12 κινητήρα να ακούγεται τρομερά. Ο ιδιοκτήτης του ιταλικού supercar αιτιολογήθηκε αναφέροντας ότι δεν έχει κάνει καμία τροποποίηση στο σύστημα εξαγωγής του αυτοκινήτου του και δεν ήξερε ότι υπήρχαν τόσο αυστηρές ποινές. Είδατε και οι πλούσιοι προβλήματα που έχουν;

Get it on Google Play Download on the App Store