Μέσα στο εργοστάσιο της Renault με τα 40 χρόνια ιστορίας! (+video)

Το εργοστάσιο της Renault στην Palencia της Ισπανίας είναι πλέον… βετεράνος, καθώς έχει στις πλάτες του 40 χρόνια ιστορίας και σύμφωνα με την ίδια τη γαλλική μάρκα, αποτελεί σημαντικό συστατικό της επιτυχίας της εταιρείας, τόσο σε εμπορικό, όσο και τεχνολογικό επίπεδο.

Δείτε ακόμη: Αρίστευσε η BMW X3 σε τεστ πρόσκρουσης (+videos)

Το συγκεκριμένο εργοστάσιο εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο του 1978 και αποτέλεσε άμεσα μια από τις σημαντικότερες μονάδες παραγωγής της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, 40 χρόνια μετά τα εγκαίνια του, από τις γραμμές παραγωγής έχουν περάσει 13 μοντέλα, με τη συνολική παραγωγή να ξεπερνά τα 7 εκ. οχήματα. Τα οφέλη σε επίπεδο ανάπτυξης για την περιοχή, από το εργοστάσιο που παράγει καθημερινά 1.300 αυτοκίνητα, αντικατοπτρίζονται σε πολλά επίπεδα, όπως εκείνο την αύξηση του πληθυσμού της περιοχής που ανέβηκε από τις 65.000 στις 85.000 κατοίκους.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η Mercedes CLS. Δείτε τις τιμές της (+video)

Εκτός από την παραγωγή των Renault Megane και Kadjar, στο εργοστάσιο παράγεται και το νέο Renault Megane R.S. Δείτε τη λειτουργία του εργοστασίου της Renault στην Palencia, μιας από τις πιο προηγμένες μονάδες παραγωγής αυτοκινήτων στον κόσμο.

Get it on Google Play Download on the App Store