Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο κάηκε μετά την αγορά!

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πολλούς ελέγχους όπως έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, αφού ότι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός. Σε μια τέτοια πολύ άτυχη περίπτωση έπεσε μια γυναίκα που αγόρασε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, το οποίο 22 λεπτά μετά την παραλαβή του έπιασε φωτιά!

Δείτε ακόμη: Ποιες είναι οι μάρκες με τα λιγότερα check engine;

Η Nicole Brandt από την Πολιτεία Γουινσκόνσιν των ΗΠΑ ανέφερε ότι έκανε οικονομίες δύο ετών για να αγοράσει ένα Chrysler Pacifica από την εμπορία Big Bill’s. Λίγη ώρα μετά το εν λόγω αυτοκίνητο άρχισε και έβγαζε καπνούς από το χώρο του κινητήρα και έγινε παρανάλωμα του πυρός. Τώρα η άτυχη γυναίκα που έμεινε κυριολεκτικά με τη χαρά, ζητά από τον έμπορο να της δώσει πίσω τα 2.900 δολάρια που έδωσε για το Pacifica.

Η εμπορία φέρεται ότι συμφώνησε να δώσει πίσω τα χρήματα στην κ. Brandt. Ωστόσο η κατάσταση περιπλέκεται, διότι η τράπεζα ανέφερε ότι δεν έχει λάβει ειδοποίηση για την συναλλαγή, παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει λάβει απόδειξη. Επίσης, το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν είχε ασφαλίσει το όχημα.

Δείτε ακόμη: Θα τα βρίσκουν σκούρα οι κλέφτες με τα νέα κλειδιά της Ford!

Προς το παρόν η πυροσβεστική του Γκράφτον που κλήθηκε για να σβήσει τη φωτιά και οι πραγματογνώμονες δε γνωρίζουν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο όχημα, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα μπορεί να μη βρουν από πού προήλθε. Κάτι που σημαίνει ότι τελικά η κ. Brandt έχασε και τα 2.900 δολάρια και φυσικά το αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store