Μεταγραφή στη Roma η Hyundai (+video)

Η Hyundai ανακοίνωσε πολυετή συνεργασία με την AS Roma ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου. Το λογότυπο της Hyundai θα εμφανίζεται στην πίσω όψη της φανέλας της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες από την επόμενη σεζόν και μέχρι το 2021.

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι συμμαχίες της αυτοκινητοβιομηχανίας!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της μάρκας θα δημιουργηθεί μία σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών ενώ θα υπάρξουν και πολύτιμα οφέλη για τους φιλάθλους του συλλόγου, με σκοπό να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό σε όλους.

Κατά την ενεργοποίηση της συνεργασίας, η Hyundai θα προβάλλεται, επίσης, περιμετρικά στις LED οθόνες του γηπέδου στους εντός έδρας αγώνες του συλλόγου, στο εκπαιδευτικό κέντρο του συλλόγου καθώς και μέσω ποικίλων άλλων κοινωνικών και ψηφιακών μέσων ενημέρωσης.

Με αυτή τη συνεργασία, η Hyundai επεκτείνει τη μακρόχρονη παρουσία της στο ποδόσφαιρο, έχοντας συνεχή συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία 20 χρόνια. Μάλιστα, η συνεργασία της Hyundai με την AS Roma προστίθεται σε ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο πανευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων, μετά από τις πρόσφατες ανακοινώσεις χορηγίας με την Chelsea FC της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ, τη Atlético de Madrid της La Liga και την Hertha BSC της Bundesliga.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση εμπρός – Τα συν και πλην και το αυτοκίνητο που την καθιέρωσε

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Hyundai είναι κορυφαίος συνεργάτης της FIFA από το 1999, υποστηρικτής της ΟΥΕΦΑ για 18 χρόνια έως το 2017 και εξακολουθεί να στηρίζει εθνικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους συλλόγους σε πολλές χώρες.

 

Get it on Google Play Download on the App Store