Νέο Jeep Renegade με τιμή από 18.900 ευρώ

Διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα μοντέλων, η Jeep προσφέρει επιλογές για ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό. Στην ελληνική αγορά διαθέσιμη είναι η πλήρης γκάμα των μοντέλων της Jeep με πλήθος επιλογών σε επίπεδο εξοπλισμού, κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου προδιαγραφών Euro 6d, χειροκίνητων και αυτόματων κιβωτίων και συστημάτων μετάδοσης στους 2 ή και στους 4 τροχούς.

Δείτε ακόμη: Το Jeep Gladiator κοντράρει την Bugatti Veyron!

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μάρκας Jeep πωλούνται και εξυπηρετούνται από διανομείς οι οποίοι υπάγονται απευθείας στην FCA Greece, όπως συμβαίνει ήδη για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar.

Δείτε ακόμη: Militem Hero: Εντυπωσιακό Jeep Renegade

Από πλευράς τιμών, μεταξύ των μοντέλων ξεχωρίζει αναμφίβολα το ανανεωμένο Jeep Renegade με το νέο κινητήρα του 1.0 λίτρου απόδοσης 120 ίππων, στην τιμή των 18.900 ευρώ, καθώς και η έκδοση των 1.3 λτ. 150 PS στην τιμή των 20.900 ευρώ. Παράλληλα, και το νέο Compass 1.4 MultiAir των 140 ίππων είναι ιδιαίτερα ελκυστικό ως αγορά και ξεκινά από τα 26.700 ευρώ.

Ακολουθεί ο νέος τιμοκατάλογος των Jeep Renegade, Compass, Cherokee, καθώς και του εμβληματικού Jeep Wrangler, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Jeep της FCA Greece. Ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε ώστε στο νέο τιμοκατάλογο της Jeep οι λιανικές τιμές προ φόρων να προσφέρουν στους πελάτες της μάρκας το μέγιστο όφελος σε σχέση με το ισχύον φορολογικό καθεστώς.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Jeep Compass 2.0 diesel 170 PS AWD Auto

Get it on Google Play Download on the App Store