Militem Hero: Εντυπωσιακό Jeep Renegade

H εταιρία Militem, η οποία ειδικεύεται στις αναβαθμίσεις των μοντέλων της Jeep, παρουσίασε το μοντέλο Militem Hero. Ως βάση χρησιμοποιείται το νέο Jeep Renegade, ενώ έχουν γίνει πολλές μηχανικές και αισθητικές βελτιώσεις.

Δείτε ακόμη: Έως 240 ίπποι για τα υβριδικά Jeep Renegade και Compass

Εξωτερικά, έχει αντικατασταθεί η παραδοσιακή μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες με νέα, έχουν τοποθετηθεί μεγάλες μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών συνδυασμένες με χωμάτινα ελαστικά και προστέθηκαν επεκτάσεις στα φτερά, αυξάνοντας το πλάτος κατά 12 εκατοστά. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί νέα αμορτισέρ της Bilstein και έχει αυξηθεί η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος κατά 14 εκατοστά, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να περνά με μεγαλύτερη άνεση από εμπόδια εκτός δρόμου.

Αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό του, το οποίο ξεχωρίζει για την υψηλή του πολυτέλεια. Σχεδόν κάθε επιφάνεια έχει επενδυθεί με δέρμα ή αλκαντάρα, όπως τα καθίσματα, οι πόρτες, το τιμόνι, ο επιλογέας των ταχυτήτων και το ταμπλό.

Το Militem Hero προσφέρεται με δύο κινητήρες, έναν βενζίνης και έναν πετρελαίου, σε συνδυασμό με την έκδοση Trailhawk, με τα πιο τονισμένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά. Η επιλογή βενζίνης αφορά το 1.3 λτ. μηχανικό σύνολο των 180 ίππων και ο ντίζελ είναι ο 2λιτρος των 170 ίππων. Αμφότεροι οι κινητήρες συνδυάζονται με το 9άρι αυτόματο κιβώτιο και την τετρακίνηση. Προαιρετικά προσφέρεται και κιτ αύξησης της ισχύος κατά 20 ίππους.

Δείτε ακόμη: Νέα Jeep Grand Cherokee & Cherokee Night Eagle

Οι τιμές του στην Ιταλία ανέρχονται στα 56.600 ευρώ με τον 2λιτρο ντίζελ κινητήρα και στα 52.800 ευρώ για τον βενζίνης.

Get it on Google Play Download on the App Store