Νοικιάζει με τη μέρα το Mazda RX-7 του. Δες πόσα ζητάει!

Το Mazda RX-7 είναι ένα από τα πλέον θρυλικά αυτοκίνητα της σύγχρονης ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς κατάφερε να σαγηνέψει το κοινό τόσο με την εμφάνισή του όσο και με τα χαρακτηριστικά του. Εξάλλου τα τελευταία και ιδίως ο περιστροφικός κινητήρας που κρύβει κάτω από το καπό του, του χάρισαν και μία θέση στην καρδιά των περισσότερων και στο βιβλίο της σύγχρονης αυτοκινητικής ιστορίας.

Δείτε ακόμη: Απίθανη μετατροπή VW Beetle Cabrio (+video)

Πλέον, τα καλά, «μαμά» Mazda RX-7 σπανίζουν και αυτός είναι και ο λόγος που ο κάτοχος του εικονιζόμενου αυτοκινήτου αποφάσισε να το βγάλει στο… κλαρί προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά του. Ο ίδιος ζητά βέβαια αρκετά χρήματα για να στο δώσει, να το πάρεις για μια μέρα, καθώς θέλει 950 δολάρια (770 ευρώ). Πολλοί το βρίσκουν υπερβολικό το πόσο, άλλοι πάλι λογικό για να τους δώσει τη δυνατότητα να οδηγήσουν ένα κομμάτι σύγχρονης αυτοκινητική ιστορίας.

Διαβάστε επίσης: Από σμπαράλια… «εκθεσιακό» σε 10 μέρες! (+video)

Η ενοικίαση γίνεται μέσω του Turo, μίας διαδικτυακής πλατφόρμας, η οποία σου δίνει πρόσβαση σε αυτοκίνητα ιδιωτών (μεταξύ άλλων) που νοικιάζουν τα αυτοκίνητά τους, ενώ μπορείς και εσύ να βάλεις το δικό σου αυτοκίνητο προς ενοικίαση.

Get it on Google Play Download on the App Store