O Ζιντάν «μαγεύει» με Audi RS 3 Sportback

Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (γιορτών, κοινώς), οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα δώρα τους από την χορηγό της ομάδας, Audi. Και σε πρώτο πλάνο δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί ο νυν τεχνικός της «Βασίλισσας» και άλλοτε μάγος της στρογγυλής θεάς, Ζινεντίν Ζιντάν.

Δείτε ακόμα: Audi RS 6 1.012 ίππων πάει με 328 χλμ./ώρα (+video)

Σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των Μαδριλένων, που επέλεξαν SUV, ο «Ζιζού» πήρε το RS 3 Sportback. Οι μόνοι δύο που συμμερίζονται τις mega hatch ανησυχίες του Γαλλοαλγερινού, είναι ο συμπατριώτης του Καρίμ Μπενζεμά και ο Βέλγος πορτιέρε, Τιμπό Κουρτουά. Συνολικά 19 εκ των 28 παιχτών του ρόστερ πήραν Q7 και Q8 50 TDI, ενώ ο Ραφαέλ Βαράν έδειξε τις οικολογικές του ανησυχίες και «μάρκαρε» το e-tron 55 quattro. Βινίσιους Jr, Αλβάρο Οντριοθόλα, Μάρκο Ασένσιο και Μαρσέλο επέλεξαν το A7 Sportback 50 TDI quattro, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, ήταν ο μοναδικός που πήρε την ναυαρχίδα των «τεσσάρων κύκλων» -το A8– επίσης στην έκδοση 50 TDI quattro.

Να θυμίσουμε ότι το RS 3 έχει τον 2.5άρη TFSI των 400 ίππων στις 5.850-7.000 σ.α.λ. και 480 Nm ροπής στις 1.700-5.850 σ.α.λ. κάτω από το καπό. Συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic και το σύστημα τετρακίνησης quattro, επιταχύνοντας στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 4,1 δλ. και φτάνοντας μέχρι τα 250 χλμ./ώρα της ηλεκτρονικά περιοριζόμενης τελικής ταχύτητας.

Διαβάστε επίσης: «Άνεμος» το Audi Q8 στο τεστ αποφυγής ταράνδου (+video)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιος μπαλαδόρος προσέθεσε τι στο γκαράζ του

 

Get it on Google Play Download on the App Store