Οι απίθανες πατέντες του νέου Ford Puma

Το νέο μικρό SUV της Ford, το Puma έφτασε στη χώρα μας και το οδηγήσαμε πριν από λίγες μέρες στους Ελληνικούς δρόμους με τους κινητήρες 1.0 λτ. EcoBoost Hybrid των 125 και 155 ίππων. Οι τιμές του ξεκινούν από 20.097 ευρώ, ενώ κάθε έκδοση συνοδεύεται με υπερπλήρη εξοπλισμό και 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Δείτε ακόμη: Νέο Ford Puma με δόση από 190 ευρώ το μήνα

Το πρώτο στοιχείο που προσελκύει το ενδιαφέρον, δεν είναι άλλο από τη δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος του. Αντίστοιχα μοντέρνο είναι και το ποιοτικό εσωτερικό του, το οποίο «κρύβει» αρκετές πατέντες, που ευνοούν πάρα πολύ την πρακτικότητα και βρίσκονται στο πορτ μπαγκάζ. Το νέο Ford Puma προσφέρει το μεγαλύτερο στην κατηγορία του χώρο αποσκευών που φτάνει τα 456 λίτρα. Στο ευέλικτο αυτό χώρο φόρτωσης και με τη δεύτερη σειρά καθισμάτων πλήρως αναδιπλωμένη, είναι εφικτή η αποθήκευση ενός κουτιού μήκους 112 εκ., πλάτους 97 εκ. και ύψους 43 εκ.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Ford Puma 1.0 λτ. EcoBoost Hybrid

Η πίσω πόρτα του νέου Ford Puma προσφέρει μία καινοτομία και λύνει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα στη φόρτωση, εκφόρτωση και μεταφορά μεγάλων αντικειμένων. Αυτό της αφαίρεσης και μεταφοράς της εταζέρας, η οποία μπορεί ακόμα και να ξεχαστεί στην άκρη του δρόμου. Ένα εύκαμπτο κάλυμμα βρίσκεται στην πόρτα του χώρου αποσκευών και μετακινείται σε συνδυασμό με την πίσω πόρτα, με αποτέλεσμα οι πλαϊνοί μηχανισμοί στήριξης να είναι περιττοί. Επίσης, το εύκαμπτο αυτό κάλυμμα μπορεί εύκολα να πάρει τη μορφή των ογκωδών αντικειμένων που βρίσκονται στο χώρο αποσκευών.

Δείτε ακόμη: Νέο Ford Puma με 0% προκαταβολή και 8ετή εγγύηση

Πρόσθετα, το πάτωμα του χώρου αποσκευών μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε τρεις θέσεις χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι, ανάλογα με τις απαιτήσεις μεταφοράς φορτίων. Κάτω όμως από το πάτωμα του πορτ μπαγκάζ του νέου Ford Puma, κρύβεται η μεγαλύτερη έκπληξη: Το Ford MegaBox. Πρόκειται για ένα βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο 80 λίτρων, πλάτους 764 χλστ., μήκους 453 χλστ. και βάθους 306 χλστ. Το MegaBox μπορεί να φιλοξενεί μη σταθερά στοιχεία ύψους έως 115 εκ. σε κάθετη θέση. Εναλλακτικά, με το κάλυμμα κατεβασμένο, μπορεί να χρησιμοποιείται για την αποθήκευση λασπωμένων μποτών. Η συνθετική επένδυση, καθώς και η τάπα αποστράγγισης του Ford MegaBox στο κάτω τμήμα, καθιστούν εύκολο το καθάρισμά του με νερό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προωθητικά προγράμματα Ford, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε έναν Επίσημο Έμπορο Ford, ή την ιστοσελίδα www.ford.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store