Νέο Ford Puma με 0% προκαταβολή και 8ετή εγγύηση

Το άρτι αφιχθέν μικρό, σπορτίφ και πρακτικό SUV της Ford, το ολοκαίνουργιο Puma αποτελεί μια πληρέστατη και άκρως ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία, όχι μόνο σε επιδόσεις, τεχνολογίες και εξοπλισμό, αλλά και σε παροχές.

Δείτε ακόμη: Οι απίθανες πατέντες του νέου Ford Puma

Μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Ford Finance MyPuma χαμηλή προκαταβολή από 0%, μπορεί να αποκτηθεί με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες, με σταθερό ετήσιο επιτόκιο 5,99% και με δυνατότητα πρόωρης εξόφλησης του δανείου.

Ας δούμε παρακάτω ένα σχετικό παράδειγμα χρηματοδότησης για το νέο Puma Titanium 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV:

  • Αξία αυτοκινήτου: 20.096 ευρώ
  • Προκαταβολή 0 ευρώ
  • Ποσό χρηματοδότησης 20.096 ευρώ
  • Διάρκεια χρηματοδότησης: 84 μήνες
  • Ονομαστικό επιτόκιο 5,99%
  • Μηνιαία δόση 299,29 ευρώ

Δείτε ακόμη: Νέο Ford Puma με δόση από 190 ευρώ το μήνα

Ο εξοπλισμός του εικονιζόμενου Puma Titanium είναι μακροσκελής και περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τα εξής: 6 αερόσακους, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, αυτόματο κλιματισμό, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου, εμπρός καθίσματα με λειτουργία μασάζ, προβολείς LED, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, σύστημα πλοήγησης, οθόνη αφής 8 ιντσών και πολλά ακόμη.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Ford Puma 1.0 λτ. EcoBoost Hybrid

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προωθητικά προγράμματα Ford, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε έναν Επίσημο Έμπορο Ford, ή την ιστοσελίδα www.ford.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store