Παλιό Suzuki Jimny έγινε διακοσμητικό ταράτσας!

Αυτές τις μέρες η ομάδα του www.autogreeknews.gr βρίσκεται στο πανέμορφο Κυκλαδίτικο νησί της Άνδρου για το νέο οδοιπορικό, παρέα με τέσσερα καινούργια μοντέλα. Στις διαδρομές που έχουμε κάνει σε όλο σχεδόν το ασφαλτωμένο οδικό δίκτυο και σε κάποιους χωματόδρομους, έχουμε γοητευτεί από τα άγριας ομορφιάς τοπία και τις φοβερές παραλίες, με τη χρυσή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά.

Δείτε ακόμη: Δυο μύθοι στην τιμή ενός καινούργιου Honda Civic Type R!

Σε κάποια μέρη, έχουν γίνει ένα με τη φύση και μερικά εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονται πεταμένα σε χωράφια, σε παραλίες και δίπλα από τους δρόμους. Κανονικά βέβαια, θα έπρεπε να είχαν οδηγηθεί σε ανακύκλωση και δυστυχώς, είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε κάθε τοποθεσία της χώρας μας.

Αυτό που μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον, είναι το εικονιζόμενο πρώτης γενιάς Suzuki Jimny 55 ή SJ10. Όταν βρισκόταν εν ζωή θα είχε σκαρφαλώσει σε όλους τους χωματόδρομους του νησιού και θα ήταν αρκετά μάχιμο, αν κρίνουμε από τον εργάτη μπροστά και τον κοτσαδόρο πίσω.

Δείτε ακόμη: Παρατημένο Lada Niva σαπίζει στη θάλασσα

Τώρα όμως αποσυντίθεται με τον καιρό και βρίσκεται στο έλεος της φύσης να σκουριάζει, αφημένο πάνω στην ταράτσα ενός σπιτιού. Τουλάχιστον είναι βαμμένο σε γαλάζιο χρώμα και… ταιριάζει με τις αποχρώσεις του ουρανού, της θάλασσας και των παραθυρόφυλλων των σπιτιών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο πρόγονος του Samurai και του νέου Jimny, είχε παρουσιαστεί το 1975 και κατασκευάστηκε μέχρι το 1981. Στην Ευρώπη ήταν διαθέσιμο με ένα 4κύλινδρο κινητήρα 0.8 λτ. και ισχύος 42 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store