Πάρκαρε σπίτι του τη M3 και το Golf GTI λόγω τυφώνα

Ο τυφώνας Dorian έκανε μεγάλη ζημιά στο πέρασμά του, με ανθρώπινες απώλειες και άπειρες υλικές ζημιές. Η πορεία του τυφώνα από τις Μπαχάμες συνεχίστηκε προς τις Η.Π.Α., εξασθενημένος βέβαια, αλλά οι πολίτες της Φλόριντα, έλαβαν τα μέτρα τους.

Όπως ο φανατικός λάτρης των αυτοκινήτων Randy Jalil, ο οποίος για να προστατέψει το δικό του αυτοκίνητο, αλλά και του κολλητού του, τα πάρκαρε στο σαλόνι του σπιτιού του.

Δείτε ακόμα: Πάρκαρε την Ferrari LaFerrari στο σαλόνι του σπιτιού του!

Ο Jalil δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, μιας και το 2016, υπό την απειλή του τυφώνα Mathhew, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο, έχοντας παρκάρει την ασημί BMW M3 στο σαλόνι. Αυτή τη φορά έκανε λίγο χώρο για να βολέψει και το VW Golf GTI του κολλητού του. Αμφότερα τα μοντέλα είναι πραγματικά σε άριστη κατάσταση αποδεικνύοντας έτσι το πόσο πολύ οι δυο φίλοι λατρεύουν τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τον Jalil, το γκαράζ του σπιτιού ήταν κατειλημμένο με το Chevrolet Malibu της φίλης του, αλλά και το Toyota Corolla του αδερφού του. Επομένως το σαλόνι του σπιτιού ήταν η μοναδική του επιλογή. Όπως είπε ο Randy ότι έκανε δεν το έκανε για το θεαθήναι, αλλά γιατί πραγματικά ήθελε να προστατέψει τα δυο υπέροχα μοντέλα.

Διαβάστε επίσης: Μπήκε σε ξένη Corvette και δεν έβγαινε! (+video)

Ευτυχώς βέβαια στην περιοχή του Randy δεν σημειώθηκαν ζημιές με την μοναδική απώλεια, να είναι αυτή της ηρεμίας των κατοίκων της περιοχής μέχρι να περάσει το φαινόμενο και να ησυχάσουν. Και για να είμαστε ειλικρινής, αν ήμασταν στη θέση του Jalil, ίσως και εμείς το ίδιο θα κάναμε!

Get it on Google Play Download on the App Store