Ποιο «κτήνος» αγόρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο;

Μπορεί να έγινε ολόκληρο σίριαλ η μετακίνησή του από τη Ρεάλ στη Γιουβέντους, μπορεί να προκηρύχτηκε μέχρι και απεργία από τους εργαζομένους της Fiat (που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ), μπορεί ακόμα να μην έχει πετύχει γκολ σε 23 τελικές προσπάθειες, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ουδόλως νοιάζεται. Ή και να νοιάζεται, αποφάσισε να το ξεπεράσει με την αγορά ενός ακόμα αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Οι παίκτες του Ολυμπιακού «καρφώνουν» με Kia Sportage

Ο Πορτογάλος mega star αγόρασε μια ολοκαίνουργια Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe 4MATIC και έσπευσε να το μοιραστεί με τα εκατομμύρια των ακολούθων του στο Instagram, χρησιμοποιώντας τη λεζάντα «η δουλειά έγινε». Ο κάτοχος 5 Χρυσών Μπαλών μέχρι στιγμής, έχει στη διάθεση του δεξιού ποδιού του 585 ίππους και 760 Nm ροπής προερχόμενα από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 5.5 λίτρων. Οι αριθμοί αυτοί είναι ικανοί να «εκτοξεύσουν» τα 2.270 κιλά του γερμανικού SUV στα πρώτα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 4,2 δλ. και να μην σταματήσουν να τα επιταχύνουν πριν τον ηλεκτρονικό περιοριστή των 250 χλμ./ώρα. Ή των 280 χλμ./ώρα με το προαιρετικό AMG Driver’s Package, το οποίο λογικά θα έχει επιλέξει ο Ρονάλντο καθώς και λάτρης της ταχύτητας είναι, αλλά και συνηθίζει να αγοράζει τα αυτοκίνητά του «φορτωμένα» με όλο τον κατάλογο των εξτρά.

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai στη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης

Μένει να δούμε αν το νέο απόκτημα θα σπάσει «την γκίνια» του ιταλικού πρωταθλήματος, στο οποίο -όπως είπαμε- ο CR7 παραμένει «άσφαιρος».

Get it on Google Play Download on the App Store