Ποιος σκόρερ του Μουντιάλ πήρε δώρο Lada Niva;

Στο Μουντιάλ αγωνίζονται μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής, τα οποία είναι και από τα πλέον καλοπληρωμένα. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως ένα δώρο τους κακοπέφτει-όσο «ταπεινό» κι αν είναι.

Δείτε ακόμα: Με το Renault Kadjar στην Π. Επίδαυρο – Μέθανα – Πόρο (+video)

O αρχηγός της Εθνικής Σερβίας και εκ των καλύτερων πλάγιων μπακ στην Ευρώπη, Αλεξάνταρ Κολάροφ, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μεταξύ Σερβίας και Κόστα Ρίκα. O αμυντικός της Ρόμα σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, σηκώνοντας «στο πόδι» το κοινό στη «Samara Arena» και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, στον εναρκτήριο αγώνα των Σέρβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκτός από το φιλοθεάμον κοινό, πάντως, ο Κολάροφ ενθουσίασε και τον δήμαρχο της πόλης, Ντμίτρι Αζάροφ, ο οποίος του έκανε δώρο ένα ολοκαίνουργιο Lada Niva! Βέβαια το «ολοκαίνουργιο» είναι σχετικό, καθότι το ρωσικό 4×4 βρίσκεται στην αγορά από το 1977. Η νέα προσθήκη στο γκαράζ του Κολάροφ αποτελεί μάλιστα την κορυφαία έκδοση από πλευράς εξοπλισμού, η οποία διαθέτει air condition, ABS, ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά παράθυρα και υδραυλικό τιμόνι. Ο κινητήρας είναι ένας ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος 1.7 λίτρων και απόδοσης 90 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Διαβάστε επίσης: Οδηγοί της F1 τρέχουν με Lada Niva! (+video)

Ο Σέρβος «κάπτεν» προστέθηκε στη λίστα των διασημοτήτων που έχουν στην κατοχή τους ένα Lada Niva, δίπλα στο όνομα του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Get it on Google Play Download on the App Store