Πωλείται η μία και μοναδική αυτή Alfa Romeo 4C

Πριν από εννέα ολόκληρα χρόνια έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της η Alfa Romeo 4C και μοιάζει σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της. Το καλοσμιλεμένο και άκρως δυναμικό αμάξωμα της 4C δεν έχει εμφανίζει ούτε μια «ρυτίδα» και δείχνει ακόμα τόσο νέο, λες και έχει βγει σήμερα.

Δείτε ακόμη: Απίθανη Alfa Romeo 4C με 337 ίππους (+video)

Κατά καιρούς έχουμε δει βελτιωτές να κάνουν διάφορες επεμβάσεις στην Alfa Romeo 4C, οι οποίες περιορίζονται σε προσθήκη αεροδυναμικών βοηθημάτων, ζαντών και περισσότερων ίππων στον κινητήρα. Η συγκεκριμένη όμως μοναδική στον κόσμο 4C δε μοιάζει με καμία άλλη, αλλά ούτε και πολύ με την 4C. Τη μεταμόρφωσή της έχει αναλάβει η Up Design σε συνεργασία με την Adler Group, οι οποίες δημιούργησαν το διάδοχο της 4C, όπως θα μπορούσε να μοιάζει.

Το μοντέλο Mole Costruzione Artigianale 001 που βλέπετε και έχει σχεδιαστεί από τον Umberto Palermo, είναι αναμφίβολα άκρως εντυπωσιακό, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό του. Έχει κατασκευαστεί το 2018 και φαίνεται ότι ο πρώην κάτοχός της, την ευχαριστήθηκε με την ψυχή του αφού το οδόμετρό της έχει γράψει 49.023 χιλιόμετρα. Τιμή δεν αναφέρεται, όμως όσοι τυχόν ενδιαφέρονται θα γίνει δημοπρασία στις 25 Μαΐου 2019, στη Villa Erba, Ιταλία.

Δείτε ακόμη: Τέλος εποχής για την Alfa Romeo 4C

Μηχανικά δεν αναφέρονται τυχόν τροποποιήσεις στη διαφορετική αυτή 4C. Να υπενθυμίσουμε ότι η εργοστασιακή 4C εφοδιάζεται με turbo μηχανικό σύνολο 1.75 λτ. ισχύος 240 ίππων και 350 Nm ροπής (0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ.).

Get it on Google Play Download on the App Store