Πωλείται σμπαραλιασμένη Toyota Supra (+video)

Η νέα Toyota Supra είναι αναμφίβολα από τα αυτοκίνητα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και τα φώτα της δημοσιότητας το 2019, ενώ υπάρχουν αρκετοί που περιμένουν να την παραλάβουν καινούργια.

Δείτε ακόμη: Πόσο BMW είναι η νέα Toyota Supra; (+video)

Ωστόσο, όσοι την έχουν ήδη αποκτήσει και ίσως αναζητούν ένα τροπέτο για ανταλλακτικά, ή ακόμα ψάχνουν τρακαρισμένη για να την επισκευάσουν και να τη βγάλουν στην κυκλοφορία, υπάρχει η συγκεκριμένη Supra. Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος, μετά από επαφή που είχε με κορμό δέντρου. Όλα τα εμπρός μέρη της Supra έχουν καταστραφεί, ενώ και στο εσωτερικό οι ζημιές είναι εκτεταμένες και σίγουρα πολύ δαπανηρές. Το πιθανότερο είναι τελικά να μη συμφέρει η επισκευή του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία Insurance Auto Auctions που την έχει και εδρεύει στην πόλη Ντάνταλκ της πολιτείας Μέριλαντ των Η.Π.Α. θα τη διαθέσει σε δημοπρασία, όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή. Πληροφοριακά, η Toyota Supra 3.0 λτ. Lauch Edition πωλείται στις Η.Π.Α. σε τιμές που ξεκινούν από 55.250 δολάρια (49.740 ευρώ). Πόσα λεφτά άραγε να πιάσει αυτή η τρακαρισμένη Supra;

Δείτε ακόμη: Η Toyota Supra «δεν έχει» την BMW M2 (+video)

Δείτε παρακάτω και το βίντεο από την σύγκρουση της Supra με το δέντρο:

Get it on Google Play Download on the App Store