Πωλούνται Nissan Skyline σαν καινούργια! (+video)

Για όσους λησμονούν τα Nissan Skyline, οι επιλογές είναι περιορισμένες – ειδικά στην Ευρώπη. Είτε ψάχνεις στην Αγγλία, όπου υπάρχουν πολλές αγγελίες μεταχειρισμένων με διάφορες εκδοχές του μοντέλου, είτε απευθυνόμαστε στα αδέρφια μας στη Μεγαλόνησο, τα οποία έχουν σαφώς μικρότερη γκάμα από τους Άγγλους, αλλά μπορούν να μας βοηθήσουν. Βέβαια και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για δεξιοτίμονα, καθώς για να βρούμε Skyline με το τιμόνι στην δική μας πλευρά θα πρέπει να κοιτάξουμε κάποια ελάχιστα στην Γερμανία, ή στις Η.Π.Α. Για καινούργια; Mόνο στα όνειρα;

Δείτε ακόμα: To θρυλικό Nissan Skyline συναντά το GT-R (+video)

Κι όμως, όχι! Μια εταιρία στην Ιαπωνία, ονόματι Trust Kikaku, διαθέτει δεκάδες Skyline R32, R33 και R34 κυριολεκτικά στις ζελατίνες! Το ακόμα σημαντικότερο είναι πως οι τιμές κυμαίνονται σε επίπεδα μεταχειρισμένων. Για παράδειγμα υπάρχει R34 GT-T (με τον 2.5άρη RB25DETT στα 280 άλογα και πισωκίνητο) στις 7.000 δολάρια. Για ολοκαίνουργιο Skyline! Παραμένει άγνωστο πως ο Ιάπωνας ιδιοκτήτης κατάφερε να βρει καινούργια δείγματα, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι να είχαν ξεμείνει σε κάποια αποθήκη ως στοκ. Η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν αφορά τα κορυφαία GT-R, όμως κάτι μας λέει ότι δεν δυσαρεστείται κανένας με πισωκίνητο Skyline 280 ίππων. Ή 200, όταν μιλάμε για τα ατμοσφαιρικά.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Nissan Skyline πηγαίνει μόνο του (+video)

Υπάρχουν πρακτικά αμέτρητες εκδόσεις να διαλέξει κανείς, συμπεριλαμβανομένων Nismo και λοιπών «αγωνιστικών» εκδοχών. Να σημειώσουμε, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, πως τα καινούργια είναι λίγα. Τα περισσότερα είναι μεταχειρισμένα, αρκετά εκ των οποίων σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο πολλά θέλουν μαζέματα. Μάλιστα η Trust Kikaku αναλαμβάνει να το στείλει σε οποιαδήποτε χώρα καταθέσει παραγγελία, κατόπιν φυσικά της καταβολής του κόστους αγοράς.

Get it on Google Play Download on the App Store