Porsche 911 «τούμπανο» με καρδιά…Tesla

Έχουμε μιλήσει πολλάκις για την τάση του restomodding, ή αλλιώς την αναβίωση αυτοκινήτων-θρύλων με σύγχρονα μηχανικά μέρη πιστά στις προδιαγραφές των αυθεντικών. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, φαίνεται πως χάνεται «η μπάλα» καθώς οι «μεταμοσχεύσεις» και οι συνδυασμοί δημιουργούν αυτοκινητικούς Φρανκενστάϊν. Όπως η εν λόγω Porsche 911.

Δείτε ακόμα: Porsche 911 GT2 RS MR: Tο ταχύτερο πολιτικό αυτοκίνητο (+video)

H εξωτερική εμφάνιση είναι προϊόν της Rauh-Welt Begriff, ευρύτερα γνωστή ως RWB, μιας διαβόητης ιαπωνικής εταιρίας που έχει σχεδιάσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και φαρδιά body kit για το εμβληματικό μοντέλο του Τσουφενχάουζεν. Κάτω από αυτό συναντάμε τις εργασίες της StreetFighters LA, ενός αμερικανικού συνεργείου που ειδικεύεται στις ειδικές βελτιώσεις. Τι εννοούμε με τον όρο «ειδικές»; Την μετατροπή, ας πούμε, μιας κλασικής 911 σε ηλεκτρική!

Διαβάστε επίσης: Tesla…S2000 καίει λάστιχο (+video)

Η συγκεκριμένη Porsche δεν διαθέτει κάποιον επίπεδο εξακύλινδρο κάτω από το καπό, αλλά την συστοιχία μπαταριών και τους δυο ηλεκτροκινητήρες του Tesla Model S P85D. Κάτι που σημαίνει ότι από πλευράς δύναμης δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ταύτισης με την εμφάνιση, καθώς 762 ίπποι και 967 Nm ροπής είναι άμεσα διαθέσιμα στον οδηγό. Από πλευράς ήχου, όμως…

 

Get it on Google Play Download on the App Store