Πώς κατέβηκε τα 999 σκαλιά το Ranger Rover της διαφήμισης;

Τη δοκιμασία στην οποία υπεβλήθη το Range Rover, με την ονομασία Dragon Challenge αναμφίβολα θα την θυμάστε οι περισσότεροι. Σε αυτή τη δοκιμασία το εντυπωσιακό κόκκινο Range Rover ανέβηκε τα 999 σκαλοπάτια του Heaven’s Gate, ή αλλιώς της Πύλης του Ουρανού, στο βουνό Tianmen της Κίνας, με το γκάζι σανιδωμένο.

Δείτε ακόμα: Ένα Range Rover μόνο για αστροναύτες!

Αυτό που κατάφερε το βρετανικό μοντέλο, ήταν αρκετά δύσκολο μιας και τα 999 σκαλοπάτια που ανέβηκε μέχρι την κορυφή, είχαν κλίση 45 μοιρών. Στο τιμόνι του Range Rover Sport PHEV βρέθηκε ο οδηγός της Jaguar Racing, Ho-Pin Tung, ο οποίος οδήγησε τις 99 στροφές της διαδρομής στο βουνό, που εκτείνονται σε 11,3 χλμ. Μάλιστα ο οδηγός τόνισε πως αυτό ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχει κάνει. Με τέρμα γκάζι λοιπόν ο οδηγός κατάφερε να το φτάσει στην κορυφή χωρίς δυσάρεστα απρόοπτα. Αλλά σε όλους δημιουργήθηκε η απορία πως το μεγάλο SUV γύρισε από την κορυφή, με τις θεωρίες να δίνουν και να παίρνουν!

Διαβάστε επίσης: Παλιό Toyota Hilux ταπεινώνει Range Rover (+video)

Μια από τις κυριότερες υποθέσεις που έκαναν οι περισσότεροι, ήταν πως το Range Rover κατέβηκε με τη βοήθεια ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι ίσως η Range Rover το… έκαψε! Αλλά από την άλλη να αφήσει ένα σωρό αποκαΐδια σε ένα από τα πολύβουα τουριστικά σημεία της Κίνας δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα! Όμως η αλήθεια έλαμψε από μέλη της ομάδας που οργάνωσε το project, τα οποία ανέφεραν ότι το Range Rover κατέβηκε με την όπισθεν, με ασφάλεια, χάρη στα καλώδια ασφαλείας που το συγκρατούσαν! 

Δείτε το βίντεο για να θυμηθείτε το μεγαλοπρεπές εγχείρημα του πολυτελούς SUV.

Get it on Google Play Download on the App Store