Πως σας φαίνεται το Kia Sportage Coupe;

Την παρούσα χρονική στιγμή η αυτοκινητιστική μόδα επιτάσσει SUV αμάξωμα. Όμως οι εταιρείες για να διατηρούν «ζεστό» το αγοραστικό κοινό, κάνουν αρκετές «τσαχπινιές» φέρνοντας στην αγορά θελκτικά αμαξώματα.

Πρόσφατο παράδειγμα το Audi Q3 Sportback, όπου χάρη στο coupe σχεδιασμό αποπνέει έναν πιο έντονο δυναμισμό, καθώς και περισσότερη νεανικότητα.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένο Kia Picanto 1.0 T-GDI με 140 ίππους

Φαίνεται ότι κάτι τέτοιο είχε κατά νου ανεξάρτητος σχεδιαστής για λογαριασμό του site Kolesa, ο οποίος δημιούργησε την coupe έκδοση του δημοφιλούς Sportage. O σχεδιαστής, έχει διατηρήσει αυτούσιο το εμπρόσθιο τμήμα του SUV, όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται από τη μέση και πίσω, όπου η έντονα κεκλιμένη οροφή κάνει τη διαφορά. Το πίσω τμήμα φαίνεται ότι είναι επηρεασμένο από το ProCeed, το οποίο όμως εναρμονίζεται τέλεια με όλο το παρουσιαστικό.

Αυτό που είναι άγνωστο όμως είναι η πρόθεση της Kia σχετικά με την παραγωγή ενός Sportage Coupe, μιας και μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι λέξεις, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία.

Διαβάστε επίσης: Νέα άνοδος της Kia στην Ευρώπη

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι το ήδη επιτυχημένο Sportage, με έναν τέτοιου τύπου αμάξωμα θα κερδίσει ακόμα μεγαλύτερη μερίδα αγοραστικού κοινού. Κοινού που θέλει ένα πιο σπορ μοντέλο μεν, χωρίς όμως να υπολείπεται σε άνεση και πρακτικότητα δε!

Εμείς πάντως ψηφίζουμε ναι! Εσείς;

Get it on Google Play Download on the App Store