Προ των πυλών η Bugatti των 5.000.000 ευρώ

Αυτό που ακουγόταν τόσο καιρό ως φήμη, ήρθε να επιβεβαιώσει με επίσημη ανακοίνωσή της η Bugatti. Ο λόγος για ένα νέο μοντέλο της, το οποίο θα είναι εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής και θα βασίζεται στην Chiron.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το Nissan GT-R των 900.000 ευρώ (+video)

Το όνομα της νέας Bugatti θα είναι Divo (προερχόμενο από τον Γάλλο οδηγό αγώνων Albert Divo), θα κατασκευαστεί σε μόλις 40 μονάδες και θα κοστίζει 5.000.000 ευρώ (σχεδόν διπλάσια τιμή από αυτή της Chiron).Η επίσημη παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί στις 24 Αυγούστου.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το νέο υπεραυτοκίνητο της Bugatti. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε σίγουρα πως θα αποτελεί μία πιο σκληροπυρηνική εκδοχή της Chiron των 1.500 ίππων, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε στήσιμο, θα είναι ελαφρύτερη και αεροδυναμικότερη.

Διαβάστε επίσης: Τι καίει και πόσα τέλη πληρώνει η Bugatti Chiron;

Υπομονή λοιπόν, μέχρι τις 24 Αυγούστου οπότε και θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Bugatti Divo. Μέχρι τότε μπορούμε να αφήσουμε την φαντασία μας να οργιάζει με αφετηρία την πιο πάνω εικόνα, που είναι και η πρώτη επίσημη φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα η ίδια η μάρκα.

Get it on Google Play Download on the App Store