Ψάχνετε για εργασία; Η Ferrari θέλει 400 άτομα!

Το να εργαστεί κανείς για μια από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου είναι κάτι δύσκολο. Οι απαιτήσεις πολλές και οι ευκαιρίες λίγες!

Όμως τώρα η Ferrari ανοίγει τις πύλες σε νέα ταλέντα, προσφέροντας 400 θέσεις εκπαιδευόμενου.

Δείτε ακόμα: Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για τη Ferrari

Η συγκεκριμένη κίνηση της Ferrari αποτελεί μια επένδυση 500.000 ευρώ, όπου κάθε αντιπρόσωπος της Ferrari στη Μεγάλη Βρετανία δεσμεύτηκε να πάρει τουλάχιστον έναν μαθητευόμενο για μέχρι τρία χρόνια. Εκείνοι που συμμετέχουν θα εκπαιδευτούν ως τεχνικοί εξυπηρέτησης, σύμβουλοι εξυπηρέτησης και σύμβουλοι ανταλλακτικών. Το πρόγραμμα σπουδών είναι άκρως απαιτητικό, με τις σπουδές να διαρκούν από 2 έως και 3 χρόνια ανάλογα την ειδικότητα.

Διαβάστε επίσης: Αντιπροσωπεία Ferrari κατέστρεψε αυτοκίνητο πελάτη!

Συνολικά 400 άτομα αναμένεται να προσληφθούν και να εκπαιδευτούν κατά τη διάρκεια της εργασίας, με θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στο Κέντρο Εκπαίδευσης της εταιρείας στο Berkshire. Ανάλογα με το πόσο καλός είναι κάθε μαθητευόμενος και πληροί τις προδιαγραφές της ιταλικής μάρκας, θα του προσφέρεται και εργασία πλήρους απασχόλησης. Αν το όνειρό σας είναι να δουλέψετε στον ιταλικό κολοσσό πατήστε εδώ για να κάνετε την αίτησή σας!

Get it on Google Play Download on the App Store