Ρωσικό Honda HR-V ζήλεψε την Lamborghini Urus

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των Honda HR-V και Lamborghini Urus; Πρόχειρα στο μυαλό έρχονται τα αυτονόητα: τετράτροχα και τα δύο, με βενζινοκινητήρες και ένα τιμόνι. Να συμπεριλάβουμε στην λίστα και το γεγονός ότι αμφότερα είναι crossover (αν και η Urus ανήκει στα πολυτελή SUV); Αυτά τα ολίγα.

Δείτε ακόμα: Το ιαπωνικό hypercar των 3,1 εκατ. ευρώ!

Παρόλες τις «διαγαλαξιακές» διαφορές τους, ωστόσο, μια εταιρία από την Ρωσία θεώρησε πως το μικρό Honda θα μπορούσε να μπει στα «παπούτσια» της θηριώδους Lamborghini. Η WS-DV πήρε ένα ασημί HR-V, λοιπόν, και οργίασε. Αν το δει κανείς από το πλάι, θα παρατηρήσει τις ποδιές στα μαρσπιέ και τα χρωμιωμένα καλύμματα στους καθρέπτες. Παρατηρούμε και την διπλή αεροτομή στο πάνω μέρος της πόρτας του πορτμπαγκάζ, μαζί με τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, αλλά και την νέα τάπα βενζίνης. Οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών κάνουν διαφορά σε σχέση με το εργοστασιακό σχέδιο, αλλά δύσκολα ισχυρίζεται κάποιος ότι παραπέμπουν σε Urus.

Διαβάστε επίσης: Σώθηκε με το MR2 και έστειλε ευχαριστώ στη Toyota

Όλο το βάρος για αυτή την ταύτιση -την απόπειρα τουλάχιστον- πέφτει στο εμπρός μέρος, από το οποίο τα μόνα που βγαίνουν αλώβητα είναι τα φωτιστικά σώματα. Ολόκληρη η μετόπη έχει αντικατασταθεί από ένα συνονθύλευμα ψεύτικων αεραγωγών, πλαστικών προσθηκών και σφηνοειδούς κακογουστιάς, σε μια προσπάθεια να θυμίσει το απειλητικό πρόσωπο του ιταλικού SUV. Εμείς βάζουμε τα δυο μοντέλα πλάι-πλάι, για να κρίνετε τον βαθμό επιτυχίας.

Get it on Google Play Download on the App Store