Ρώσος πέταξε Mercedes-AMG G 63 από ελικόπτερο!

Οι Ρώσοι την τρέλα την έχουν στο αίμα τους, κάτι που αποδεικνύεται από τις πράξεις τους, οι οποίες χάρη στο διαδίκτυο γίνονται γνωστές σε όλο τον κόσμο! Όπως η τελευταία, του vlogger Igor Moroz, που είχε στην κατοχή του μια Mercedes – AMG G 63 και απεδείχθη προβληματική. Τι έκανε λοιπόν ο Igor για να δείξει την δυσαρέσκεια του;

Δείτε ακόμα: Ρώσος επιχειρεί να ντριφτάρει και γίνεται η χαρά της ασφαλιστικής (+video)

Όχι, δεν την πούλησε κοψοχρονιά όπως οι περισσότεροι μπορεί να σκεφτήκατε. Ούτε την έδωσε για ανταλλακτικά. Έκανε κάτι ακόμα πιο πρωτοποριακό: Τη φόρτωσε σε ένα ελικόπτερο και την πέταξε από ύψος 1.000 ποδιών (304 μέτρα)! Σύμφωνα με τον ίδιο, το αυτοκίνητο το είχε αποκτήσει το Μάρτιο του 2018 κι έκτοτε είχε γίνει ο καλύτερος φίλος του μηχανικού, μιας και οι βλάβες ήταν πολλές και εμφανίζονταν με μεγάλη συχνότητα. Σαφέστατα και το όλο εγχείρημα έγινε για την χάρη των likes και των followers, μιας και το ομολογουμένως εντυπωσιακό βίντεο το έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες, ενώ ο λογαριασμός του Igor στο Instagram πλέον έχει αγγίξει τους 2,7 εκατομμύρια followers.

Διαβάστε επίσης: Ρώσος πετάει το αμάξι του από γερανό! (+video)

To αυτοκίνητο σαφώς και καταστράφηκε ολοσχερώς, έχοντας γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Βέβαια οι δύσπιστοι παρατηρητές αναφέρουν, ότι το αυτοκίνητο που καταστράφηκε είναι διαφορετικό από αυτό που έχει στην κατοχή του ο Ρώσος, μιας και ότι έγινε ήταν απλά για την αύξηση της δημοτικότητάς του και σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να καταστρέψει το αυτοκίνητό του.

Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο την ελεύθερη πτώση της G 63:

Get it on Google Play Download on the App Store