Ρώσος επιχειρεί να ντριφτάρει και γίνεται η χαρά της ασφαλιστικής (+video)

Όλοι μας γνωρίζουμε πως οι Ρώσοι έχουν διαφορετική σχέση με τα αυτοκίνητα και αντιλαμβάνονται αλλιώς το concept της οδήγησης. Κάτι που πολλές φορές φέρνει κινηματογραφικά αποτελέσματα, ελέω και των καμερών που υπάρχουν για να καταγράφουν τις «ομορφιές» στους δρόμους τους.

Δείτε ακόμα: Ρώσος έβαλε κινητήρα μαχητικού jet σε BMW E30 (+video)

Τα σημερινά πλάνα δεν μας έρχονται από κάποια dashcam, αλλά από κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας σε μια διασταύρωση στο Γιάροσλαβ. Παρακολουθώντας, περιμένεις να δεις κάποιο αυτοκίνητο να έρχεται «ιπτάμενο» ή κάποιον οδηγό να παραβιάζει την προτεραιότητα, όμως όλα βαίνουν καλώς. Κανένα ρωσικό δείγμα οδηγικής τρέλας. Μέχρι που εμφανίζεται μια BMW M5 F10 να στρίβει δεξιά, της οποίας ο οδηγός αποφάσισε να στείλει όλη την ισχύ στους πίσω τροχούς. Μια ισχύς που ισοδυναμεί με 560 ίππους και 680 Nm ροπής. Κάτι που σημαίνει ότι απαιτούνται τα αντίστοιχα χέρια για να την κουμαντάρουν, ειδικά όταν ο χώρος δεξιά-αριστερά έχει αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης: Το πιο γυαλιστερό αυτοκίνητο στον κόσμο είναι Lada!

O χειριστής του βαυαρικού super sedan δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, μένοντας παραπάνω από όσο έπρεπε στο ανάποδο. Η υπερδιόρθωση δεν άργησε να προκαλέσει απώλεια ελέγχου, που έστειλε τη μαύρη M5 σε 5 παρκαρισμένα. Τουλάχιστον πρόλαβε να κάψει λίγο λάστιχο, προτού γίνει πρωταγωνιστής γραφειοκρατικού δράματος με τις ασφαλιστικές.

Get it on Google Play Download on the App Store