Σε Tesla Model 3 ήρθε η κολώνα… σφοντύλι!

Η έκφραση του ήρθε ο ουρανός (όπου ουρανός στην περίπτωσή μας είναι κολώνα) σφοντύλι, ταιριάζει στην περίπτωση του Tesla, έπειτα από μια άτυχη στιγμή. Το κακό το προκάλεσε ένα VW Beetle, όπου ο οδηγός του δεν πρόσεξε κι έκλεισε τον δρόμο στον οδηγό του Model 3.

Δείτε ακόμα: H Tesla αλλάζει τους υαλοκαθαριστήρες μετά από 116 χρόνια!

Ο οδηγός του ηλεκτρικού μοντέλου προσπάθησε μέχρι και την τελευταία στιγμή να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό κι έτσι έπεσε με ταχύτητα πάνω στο στύλο. Αυτός εν συνεχεία υποχώρησε κι έπεσε με δύναμη στην οροφή του Tesla, όπου για καλή τύχη των επιβατών κανείς δεν τραυματίστηκε. Βέβαια το Tesla Model 3 το Σεπτέμβριο βραβεύτηκε από το ινστιτούτο ασφάλειας αυτοκινητοδρόμων των Η.Π.Α. ως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του έτους, μιας και κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά και στις έξι δοκιμασίες πρόσκρουσης του ανεξάρτητου αμερικανικού οργανισμού.

Διαβάστε επίσης: Tesla Model 3 έπεσε από 12 μέτρα ύψος! (+video)

Ο οδηγός του Tesla ήταν ο Bernie Daigle και είχε εντός του οχήματος και την 2 ετών κόρη του, ο οποίος φρόντισε να κάνει το ανάλογο Tweet για τη δυσάρεστη εμπειρία του, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του στον Elon Musk για το πόσο γερό έχει κάνει το Model 3. «Πόσο ισχυρή είναι η οροφή του Model 3; Είναι αρκετά ισχυρή για να προστατεύσει εμένα και τη δίχρονη κόρη μου από κολώνα που έπεσε πάνω μας. Χάρη στον Elon και την Tesla σωθήκαμε! Θα αγοράσω άλλο ένα το συντομότερο δυνατό».

Get it on Google Play Download on the App Store