Skoda Kodiaq RS με 240 ίππους και τετρακίνηση (+video)

Το Skoda Kodiaq RS είναι το πλέον αναμενόμενο αυτοκίνητο της τσέχικης μάρκας και θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού στις αρχές Οκτωβρίου. Μέχρι τότε όμως, η Skoda φροντίζει να κρατά το ενδιαφέρον μας για το μοντέλο της αμείωτο, με διάφορα teaser αλλά και στοιχεία του.

Δείτε ακόμη: H Skoda αποκαλύπτει το εσωτερικό του Vision RS Concept (+video)

Αυτή τη φορά έδωσε στην δημοσιότητα ένα video, το οποίο αν και όχι τόσο αποκαλυπτικό μας αφήνει να δούμε αρκετά στοιχεία από το κορυφαίο SUV της. Πέρα όμως από το video το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω, έδωσε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες στην δημοσιότητα για το Kodiaq RS.

Σε αυτές αναφέρει χαρακτηριστικά πως το Kodiaq RS θα έχει το πιο ισχυρό πετρελαιοκίνητο σύνολο στην ιστορία της, 2.0 λτ. biturbo με 240 ίππους (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ροπή του επισήμως), ενώ θα συνδυάζεται με τετρακίνηση και προσαρμοζόμενη ανάρτηση. Θυμίζουμε πως τα χαρακτηριστικά αυτά το έκαναν και το γρηγορότερο 7θέσιο αυτοκίνητο στο Nurburgring.

Διαβάστε επίσης: Νέα hi-tech Skoda Fabia i-con με 10.780 ευρώ

Εκτός των παραπάνω όμως, το Skoda Kodiaq RS θα είναι και το πρώτο μοντέλο της μάρκας με Dynamic Sound Booster. Αυτό μεταβάλει τον ήχο του μοτέρ για να ακούγεται ακόμη πιο δυναμικά στην καμπίνα, αναλόγως των συνθηκών οδήγησης φυσικά. Τέλος, η Skoda σημειώνει πως το μοντέλο της θα έχει full LED φώτα και ψηφιακό πίνακα οργάνων στον στάνταρ εξοπλισμό του.

Get it on Google Play Download on the App Store