Σκύλος κάνει κύκλους με αυτοκίνητο για μια ώρα!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα μαύρο Λαμπραντόρ, ονόματι Μαξ, κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του στο οποίο λειτουργούσε η μηχανή, «κούμπωσε» την όπισθεν και έκανε κύκλους για μια ώρα σχεδόν!

Πραγματικά με το τι «σκάει» καθημερινά στο διαδίκτυο, μένουμε συνεχώς έκπληκτοι, όπως με το τελευταίο νέο που σας προλογίσαμε παραπάνω.

Δείτε ακόμα: Καμουφλάρουν αυτοκίνητα για να γλιτώσουν την κλήση!

Παίρνοντας την ιστορία από την αρχή, η ιδιοκτήτρια του όμορφου και ζωηρού Λαμπραντόρ, αποφάσισε να πάει μια βόλτα με τον σκύλο της. Μπήκαν στο αυτοκίνητο, τον έβαλε στη θέση του, αλλά λίγο πριν ξεκινήσουν, θυμήθηκε ότι κάτι ξέχασε και πετάχτηκε ξανά μέχρι το σπίτι της. Όμως άφησε τον κινητήρα σε λειτουργία και τον σκύλο στη θέση του. Φαίνεται ότι καθυστέρησε παραπάνω κι ο σκύλος της άρχισε να ανυπομονεί και είπε να κάνει τη βόλτα του… με το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Ξέρεις τι κάνουν αυτές οι γραμμές στη χειρολαβή; (+video)

Πέρασε λοιπόν στα εμπρός καθίσματα, έβαλε όπισθεν, έχοντας το τιμόνι στραμμένο αριστερά και ξεκίνησε τους κύκλους. Οι γείτονες όταν είδαν το ασημί Mercury Sable να κάνει… «γύρω- γύρω όλοι» σάστισαν, αλλά οι πιο ψύχραιμοι κάλεσαν την αστυνομία και απαθανάτισαν το όλο σκηνικό με το κινητό τους. Η βόλτα σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα γραμματοκιβώτιο και σε μερικούς κάδους απορριμμάτων, χωρίς να τραυματιστεί κανείς περαστικός, αλλά ούτε κι ο ζωηρός σκυλάκος!

Απολαύστε τον Μαξ!

Get it on Google Play Download on the App Store