Στην πίστα με το Nissan GT-R των 900.000 ευρώ (+video)

Αρχικά η Nissan παρουσίασε το GT-R50 ως ένα μοναδικό μοντέλο, με το οποίο γιόρτασε τα 50 χρόνια του αλλά και τον μισό αιώνα ζωής της Italdesign. Μετά από λίγο όμως ανακοίνωσε πως τελικά το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί στην παραγωγή, έστω και αν αυτή είναι περιορισμένη στις 50 μονάδες, με τιμή που θα φτάνει στα 900.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Πολύ σπάνιο Nissan Skyline GT-R για 208.450 ευρώ!

Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στο Nissan GT-R Nismo και έχει πιο επιθετική εμφάνιση, που συνοδεύεται από χρυσαφί λεπτομέρειες, full LED φωτιστικά σώματα και χαμηλότερη οροφή.

Στο εσωτερικό υπάρχουν διακοσμητικά από πραγματικά ανθρακονήματα στην κεντρική κονσόλα, τον πίνακα οργάνων και τις επενδύσεις των θυρών. Μαύρο δέρμα και alcantara χρησιμοποιούνται στα καθίσματα, ενώ το χρυσαφί μοτίβο συνεχίζεται στο ταμπλό, στις πόρτες και στους διακόπτες. Από ανθρακονήματα είναι κατασκευασμένος ο αφαλός του flat-bottom τιμονιού, όπως και οι ακτίνες του, ενώ η στεφάνη είναι επίσης ντυμένη με alcantara.

Αλλαγές υπάρχουν και κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, το οποίο αποδίδει 710 ίππους και 780 Nm ροπής (110 ίππους και 130 Nm περισσότερα από το Nismo GT-R).

Διαβάστε επίσης: Το ταχύτερο Nissan GT-R στον πλανήτη με 2.500 PS (+video)

Πλέον, η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα και ένα video στο οποίο μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε το νέο της δημιούργημα, το οποίο οδηγείται στην πίστα Spa.

Get it on Google Play Download on the App Store