Στην σειρά τα supercars για τον Καρίμ Μπενζεμά (+video)

O Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει σήμερα τα 31 και γιορτάζει όπως μόνο οι πανάκριβοι superstar του ποδοσφαίρου ξέρουν: με ιδιωτικό τζετ και μια παρέλαση από supercars να τον περιμένει έξω από αυτό.

Δείτε ακόμα: Με τι αυτοκίνητο «δέρνει» ο Μιχάλης Ζαμπίδης;

Φορώντας την φανέλα του Άλεν Άιβερσον (φυσικά και πρόκειται για ιεροσυλία και προσβολή στο πρόσωπο του άλλοτε υπερπαίκτη των Philadelphia 76ers oποιαδήποτε ταύτιση), ο Μπενζεμά κατέβηκε από το ιδιωτικό του αεροσκάφος και είδε τους φίλους του να έχουν παρατεταγμένα στην σειρά αυτοκίνητα των οποίων η αξία ξεπερνά με άνεση τις 200.000 ευρώ έκαστο. Από δεξιά προς τα αριστερά όπως «γράφει» η κάμερα έχουμε την McLaren 570 S Spider, την επίσης ανοικτή Lamborghini Huracan LP610-4 Spyder, την Porsche 991 Turbo S Cabriolet να ολοκληρώνει το «χατ-τρικ» των κάμπριο παρουσιών, και στη συνέχεια δυο βρετανικές εκπροσώπους: την Rolls-Royce Wraith – στην οποία επιδεικνύονται οι «πόρτες αυτοκτονίας»– και το μοναδικό SUV της ομηγύρεως, την Bentley Bentayga.

Διαβάστε επίσης: Η Nissan της έκανε δώρο GT-R Nismo

O επί 9ετίας κάτοικος Μαδρίτης, πάντως, δεν κρύβει την προτίμησή του για την μαύρη Lamborghini, στην οποία σπεύδει να επιβιβαστεί. Λογικά η τυχερή παρέα του κατόχου 4 τροπαίων Τσάμπιονς Λιγκ, θα κλήθηκε να οδηγήσει τα υπόλοιπα.

https://www.facebook.com/BleacherReportFootball/videos/2129099550640522/

Get it on Google Play Download on the App Store