Συλλεκτική Toyota Supra πουλήθηκε για 156.000 ευρώ!

Η συγκεκριμένη Toyota Supra, είναι επετειακή έκδοση, η οποία κατασκευάστηκε το 1997 σε μόλις 376 κομμάτια! Έχει αλλάξει δυο ιδιοκτήτες, με τον τελευταίο να αποφασίζει να την αποχωριστεί και να τη βάζει σε δημοπρασία.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη νέα Toyota Supra πωλήθηκε 1,9 εκ. ευρώ!

Καλή κίνηση, γιατί όπως διαβάσατε και στον τίτλο κατάφερε να πιάσει το ποσό των 176.000 δολαρίων (156.000 ευρώ), όταν η καινούργια Supra κοστίζει από 49.990 δολάρια στις Η.Π.Α. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι και Targa και έχει 110.869 χλμ., στο οδόμετρό του. Η κίνηση εξασφαλίζεται από τον γνωστό twinturbo κινητήρα 3.0 λίτρων, όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση παράγει 320 ίππους και 427 Nm ροπής και συνεργάζεται με το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Και λέμε στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί στις αγορές της Αμερικής δεν ίσχυε η «συμφωνία κυρίων» που είχαν κάνει μεταξύ τους οι Ιάπωνες κατασκευαστές και περιόριζαν την ισχύ των δημιουργημάτων τους στους 280 ίππους. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η Supra 4ης γενιάς κυκλοφόρησε στην Αμερική από το 1994 έως και το 1998 πριν διακοπεί η κυκλοφορία της λόγω της χαμηλής ζήτησης.

Διαβάστε επίσης: Toyota: Η πιο πολύτιμη μάρκα στον κόσμο για 12η φορά!

Η επετειακή Toyota Supra που διατέθηκε προς δημοπρασία ήταν σε άριστη κατάσταση, κάτι που φαίνεται κι από τις φωτογραφίες. Τα μοναδικά κομμάτια της που είχαν βελτιωθεί ήταν το σύστημα εξαγωγής, ενώ είχαν τοποθετηθεί και ελατήρια χαμηλώματος χωρίς να αναφέρεται η μάρκα τους. Πραγματικό κουκλί η συγκεκριμένη επετειακή Toyota Supra και σίγουρα τυχερός ο νέος της κάτοχος!

Get it on Google Play Download on the App Store