Το Ford Edge θα αντικατασταθεί από νέο 7θεσιο Kuga

Η Ford στο γενικότερο πλαίσιο των οικονομικών αλλαγών που ετοιμάζει, φαίνεται πως μοντέλα τα οποία στην αγορά της Ευρώπης δεν έχουν την αναμενόμενη πορεία θα τα σταματήσει και θα τα αντικαταστήσει με άλλα. Η αρχή κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει με το Ford Edge που τη θέση του το 2020 θα την πάρει μια επταθέσια έκδοση του Kuga.

Τη στιγμή που τα SUV μοντέλα (μαζί με τα επαγγελματικά) φέρνουν τη μεγαλύτερη κερδοφορία για τη μάρκα, είναι απόλυτα λογικό, η Ford να προβεί σε ορισμένες διορθωτικές κινήσεις. Το Edge, για την αγορά της Ευρώπης δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, συγκριτικά μάλιστα με τα Kuga και EcoSport, οπότε και η Ford θα να το αντικαταστήσει με μια 7θεσια version της νέας γενιάς του Kuga.

Δείτε ακόμη: Κάντε το αγροτικό σας Ford Mustang με ένα κάλυμμα!

Η Ford εντός του 2019 αναμένεται να παρουσιάσει δυο νέα SUV για την Ευρώπη: ένα που θα βασίζεται στο Fiesta και θα αντικαταστήσει το EcoSport, ενώ το δεύτερο θα είναι το εντελώς καινούργιο Kuga. Εν αντιθέσει με την υπάρχουσα γενιά του Ford Kuga, η νέα θα έχει και μια 7θεσια έκδοση, κάτι που θα επιτρέψει στους ιθύνοντες της μάρκας να προσφέρουν στο αγοραστικό τους κοινό τις αυξημένες διαστάσεις που θέλουν από ένα SUV, σταματώντας παράλληλα την εισαγωγή του Edge!

Διαβάστε επίσης: Το νέο Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα!

Βέβαια η Ford θα φέρει στις Ευρωπαϊκές αγορές το «baby Bronco», καθώς κι ένα ηλεκτρικό crossover, ο σχεδιασμός του οποίου είναι εμπνευσμένος από τη Mustang, μιας και είναι επιτακτική ανάγκη για τη μάρκα να επεκτείνει την γκάμα των SUV της στην Ευρώπη, ώστε να πάρει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο από την συγκεκριμένη αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store