To Jeep του «Εξολοθρευτή» είναι γεγονός

Η ταινία «Εξολοθρευτής: Η σωτηρία» είναι από τις πιο αδύναμες του πασίγνωστου κινηματογραφικού franchise. Η 4η κατά σειρά μετενσάρκωση του θρυλικού Terminator είχε σκοπό να επαναφέρει το αντίστοιχο κινηματογραφικό σύμπαν στις ράγες του αξεπέραστου 2, μετά την ανυπέρβλητη μετριότητα του 3. Ωστόσο έγινε περισσότερο γνωστό για τα ξεσπάσματα του Christian Bale, παρά για τις συγκινήσεις που προσέφερε στο κοινό.

Δείτε ακόμα: Επιστροφή στο Μέλλον με…..hovercraft (+video)

Για την ακρίβεια το τελευταίο έμεινε με την χλιαρή αίσθηση μιας άνοστης ταινίας και την πολύ κακή ψηφιακή απεικόνιση του Arnold Schwartzenegger, o οποίος δεν μπορούσε να εμπλακεί το 2009 στα κινηματογραφικά δρώμενα λόγω του ασυμβίβαστου (κυβερνήτης της Καλιφόρνια τότε ο Άρνι). Παρόλα αυτά, υπήρξε κάτι που διασώθηκε από την «Σωτηρία». Ένα ασταμάτητο Jeep Wrangler που δεν δίστασε να τα βάλει με τις μηχανές και να διασώσει τους πρωταγωνιστές. Και τώρα μπορεί να γίνει δικό σας.

Ο βελτιωτικός οίκος KAO Auto Styling παρουσίασε το «εξολοθρευτικό» Wrangler, που βασίζεται στην τελευταία γενιά του αειθαλούς Jeep. Κάτω από το καπό συναντάμε τον ατμοσφαιρικό Pentastar V6 των 3.6 λίτρων και 285 ίππων, και κάπου εκεί σταματάνε οι ομοιότητες. Η ανάρτηση είναι νέα και αυξάνει την απόσταση από το έδαφος κατά 12,7 εκατοστά, οι ζάντες φτάνουν τις 24 ίντσες και ντύνονται με ελαστικά για αμιγώς εκτός δρόμου κίνηση, οι σχέσεις του κιβωτίου έχουν «σφίξει» σε κλιμάκωση, τα κελύφη των διαφορικών είναι ενισχυμένα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα φώτα LED στην οροφή και στην κορυφή του καπό.

Διαβάστε επίσης: Jeep Gladiator: Το πιο ικανό αγροτικό όλων των εποχών!

Παρόλο τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα, που γίνεται πασιφανής με την έλλειψη θυρών και το στρατιωτικού τύπου δίχτυ, στο εσωτερικό δεν λείπει το ιταλικό δέρμα Tοσκάνης και οι σουέντ επενδύσεις. Ποιος είπε ότι η σωτηρία του κόσμου δεν θέλει καλοπέραση;

Get it on Google Play Download on the App Store