Το καταιγιστικό δώρο γενεθλίων του Ρονάλντο (+video)

Η αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα αυτοκίνητα είναι γνωστή. Το ίδιο σχεδόν με τις ικανότητες του Πορτογάλου στο ρομάντζο με τη στρογγυλή θεά. Κάτι που η σύζυγός του, Χεορχίνα, προφανώς γνωρίζει πολύ καλύτερα από όλους. Για αυτό και του έκανε το κατάλληλο δώρο για τα γενέθλιά του.

Δείτε ακόμα: Τι λατρεύει ο Ρονάλντο εκτός από τα αυτοκίνητα;

Ο mega star του ποδοσφαίρου, αλλά και των social media, συμπλήρωσε πριν λίγες ημέρες 35 χρόνια ζωής. Και η σύζυγός του, μαζί με τους φίλους του, διοργάνωσαν ένα πάρτι – έκπληξη στο οποίο ο κάτοχος 5 «Χρυσών Μπαλών» βρέθηκε εντελώς αιφνιδιαστικά, μπροστά στο πανάκριβο δώρο που του είχε ετοιμάσει η Χεορχίνα. Έξω από το εστιατόριο που γευμάτιζαν, περίμενε καρτερικά μια κατάμαυρη Mercedes-AMG G63 Brabus, τυλιγμένη ταιριαστά σε κόκκινη κορδέλα.

Δείτε επίσης: Το Tesla Model 3 του Γιάννη Αλαφούζου!

Για την ακρίβεια, πρόκειται για την Brabus 800 Widestar. Μια G63 δηλαδή, βελτιωμένη από τους μετρ των Mercedes στα 800 άλογα και τα 1.000 Nm ροπής – αύξηση 215 ίππων και 150 Nm σε σχέση με τα εργοστασιακά δεδομένα του 4λιτρου V8 twinturbo. Το αμάξωμα φέρει προσθήκες στα φτερά και άκρως επιθετικό body kit, μαζί με ένα καπό στο οποίο δεσπόζουν οι αεραγωγοί. Οι ζάντες είναι 23 ιντσών και οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης παίρνουν θέση στο πλάι ανά δύο.

Διαβάστε επίσης: O Ζιντάν «μαγεύει» με Audi RS 3 Sportback

Οι επιδόσεις του γερμανικού «βουνού» είναι καταιγιστικές, με τα 100 χλμ./ώρα από στάση να έρχονται σε 4,1 δλ. και την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 240 χλμ./ώρα. Αν δεν σας φαίνονται εντυπωσιακά νούμερα, αναλογιστείτε πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο 3 τόνων και σχεδόν 2 μέτρων ύψους. Εμείς από την πλευρά μας, να ευχηθούμε στον παιχταρά να τα εκατοστήσει και φυσικά, να το χαίρεται!

https://www.instagram.com/p/B8My4VLIIVp/?utm_source=ig_web_copy_link

Get it on Google Play Download on the App Store