Το νέο Nissan GT-R θα είναι ασύλληπτο

Το Nissan GT-R είναι ένα αυτοκίνητο που προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε έως και σήμερα που είναι στη δύση της… καριέρας του. Και αυτό γιατί κατάφερε να τα βάλει με μεγαθήρια τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των supercars.

Δείτε ακόμη: Το αλουμινόχαρτο σώζει το αυτοκίνητό σου από κλοπή (+video)

Όπως είναι λογικό λοιπόν, η Nissan ετοιμάζει τη νέα γενιά του και πλέον μιλά ανοιχτά για supercar και λέει πως το νέο GT-R θα είναι το ταχύτερο υπεραυτοκίνητο, όταν παρουσιαστεί. Μιλώντας αποκλειστικά στο αγγλικό Autocar, ο κύριος Alfonso Albaisa (σχεδιαστής της Nissan) είπε πως το αυτοκίνητο δεν θα μοιάζει καθόλου με το τωρινό και θα είναι ένα διαφορετικό αυτοκίνητο. «Η πρόκληση στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στους μηχανικούς. Εμείς, οι σχεδιαστές θα κάνουμε τη δουλειά μας όταν έρθει η ώρα. Αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς».

Μάλιστα επιβεβαίωσε πως το αυτοκίνητο θα έχει και ηλεκτρικό μοτέρ, αλλά είναι άγνωστο ακόμη σε τι ποσοστό θα συνεπικουρεί το έργο του θερμικού κινητήρα η ηλεκτρική ενέργεια. Παρόλα αυτά ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τις ικανότητες του νέου Nissan GT-R καθώς δήλωσε πως «θα είναι το πιο γρήγορο supercar. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα κάνουμε».

Διαβάστε επίσης: Ιπτάμενο αυτοκίνητο στην τιμή κανονικού! (+video)

Το πότε θα είναι έτοιμο πάντως παραμένει ακόμη άγνωστο με τις πιο αισιόδοξες πληροφορίες να κάνουν λόγο για το 2020. Μέχρι τότε ας θαυμάσουμε το πρωτότυπο που βλέπουμε στην πιο πάνω εικόνα.

Get it on Google Play Download on the App Store