Το νέο Suzuki Jimny γίνεται G-Class και Defender

Το νέο Suzuki Jimny λανσαρίστηκε εδώ και λίγες εβδομάδες στην Ιαπωνία και όπως είναι λογικό οι Ιάπωνες έχουν ξεσαλώσει μαζί του, αφού το περίμεναν πως και πως. Αυτό φαίνεται και από τους βελτιωτικούς οίκους και από το πόσο έχουν ασχοληθεί μαζί του.

Δείτε ακόμη: Τιμές και εξοπλισμός του νέου Suzuki Jimny στην Ελλάδα

Δεν είναι τυχαίο πως είδαμε ακόμη και τη Liberty Walk, μία εταιρεία που ασχολείται με supercars, να παρουσιάζει τη δική της βελτιωτική πρόταση για το μικρό 4×4 της ιαπωνικής μάρκας. Αυτή τη φορά όμως θα δούμε μία άλλη ιαπωνική βελτιωτική εταιρεία, την DAMD, η οποία μας δείχνει τις δικές της προτάσεις για το νέο Suzuki Jimny.

Και θα λέγαμε πως πρόκειται για ιδιαίτερες προτάσεις καθώς μιλάμε για… αλλαγή προσωπικότητας. Και αυτό γιατί στη μία περίπτωση μετατρέπει το Jimny σε μία μικρή Mercedes G-Class (Little G) και στην άλλη σε ένα μικρό Land Rover Defender (Little D). Για να το πετύχει αυτό έχει αλλάξει το καπό εμπρός, τα φώτα και τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και έχει προσθέσει και κάποιες λεπτομέρειες που είναι χαρακτηριστικές στα δύο αυτά θρυλικά μοντέλα. Φυσικά αλλάζει και τη μάσκα, ενώ προσθέτει και νέο σετ ζαντών.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Suzuki Jimny δεν κολλάει πουθενά! (+video)

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που το Suzuki Jimny μεταμορφωθεί σε G-Class αποκτά και τις χαρακτηριστικές ρίγες στο προφίλ του αμαξώματός του, ενώ αν ο αγοραστής επιλέξει να το κάνει… Defender, τότε θα του τοποθετηθούν νέα φτερά. Και τα δύο στυλ θα είναι έτοιμα μέσα στο 2019 και εδώ τα βλέπουμε πιο πάνω, σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Get it on Google Play Download on the App Store